Flintas kasdien prie konteinerio ateina pavalgyti ir kartu su sutiktu žmogum pabendrauti, nes be galo meilus ir bendraujantis kačiukas yra. Kartą sutiko ne taip geranoriškai nusiteikusį žmogėną. Spyris į galvą ar lazdos smūgis kliuvo vargšui visais pasitikinčiam kačiukui. Begalinis skausmas, išmušta akis, nuskeltas dantukas.

Vaizdas tragiškas. Jausmas nežmoniškai sunkus. Vis kyla klausimas: kodėl mumyse tiek beširdiškumo? Kodėl mes negalime pasidalinti žemės su visais jos gyventojais? Kodėl mes, žmonės, save laikome visagaliais ir leidžiame sau spręsti kas turi teisę gyventi, kad ir prie konteinerio, o ką turime mušti, primušti ar užmušti?

Bet... grįžkime į realybę... Mūsų pagalbos laukia jaunasis „kapitonas“ Flintas.

Veterinarinės apžiūros metu katinas visą laiką murkė ir minkė letenytėm stalą. Atlikti kraujo tyrimai, užkrečiamų ligų testai, apžiūrėta akytė. Akytės liekanas vienareikšmiškai teks šalinti, operacijos metu katinas bus ir kastruotas. Jau dabar klinikos skola siekia 80 eurų, su operacija bei kitomis procedūromis bendra suma gali siekti ir 200 eurų ar net daugiau, kadangi katinas šiuo metu klinikos stacionare.

Labai prašome, Flinto vardu, prisidėti prie katinuko išgyjimo. Mus galite rasti feisbuko paieškoje įvedę šlapianosytė arba rašykite slapianosyte@gmail.com

Jeigu turite namuose vietos Flintui po operacijos ramiai gyti namų aplinkoje, labai prašome rašykite arba skambinkite Alai: 867434943.