Bendrovės „Jet2“ lėktuve yra įrengtos vietos 189 keleiviams, o praėjusį sekmadienį reguliariam skrydžiui iš didžiausio Škotijos miesto Glazgo į Kretos salą pakilusiame orlaivyje buvo vos viena keleivė – Karon Grieve.

Ji už šio skrydžio bilietą paklojo vos 46 svarus sterlingus (apie 52 eurus), tačiau teigė, kad jausmas buvo „nerealus“ – ji jautėsi tarsi VIP keleivė.

„Skrydžio palydovai kreipėsi į mane vardu, kapitonė atėjo iš kabinos ir prisėdo šnektelti, kol jos kolega valdė lėktuvą. Pranešimai iš pilotų kabinos per garsiakalbius taip pat buvo adresuoti man: „Labas, Karon, dabar kairės rankos pusėje galite matyti Kroatiją, Karon, bėkite į kitą lėktuvo pusę, pamatysite žaibus“, – kalbėjo jie.

Tai buvo nepakartojama. Bendravome tarsi draugai“, – pasakojo laimingoji keleivė.

Anot bendrovės atstovo, tai buvo paskutinis suplanuotas sezono skrydis į Kretą, bilietus įsigijo vos keli keleiviai, tačiau dalis jų paskutiniu momentu apsisprendė, todėl K. Grieve ir keliavo viena.

„Tai paskutinis skrydis šiuo maršrutu šiemet, o intensyvaus ir sėkmingo sezono. Neįprasta, kad tiek mažai keleivių įsigijo bilietus.

Atgal lėktuvas grįžo pilnas.