Kiekvienas galime turėti daug priežasčių nesiimti vieno ar kito reikalo: kažkam tai gali sukelti fizinį skausmą, kažkam moralinį, o kažkas gali įskaudinti visus aplinkinius. Didžiąja dalimi tokie dalykai susiję su Zodiako ženklų ydomis ir jų silpnybėmis.

Avinas

Avinai yra dinamiški ir kupini energijos, todėl jiems tikrai nederėtų užsiimti kažkuo labai pavojingu ar, priešingai, nuobodžia ir pilka veikla. Ko tikrai nereikėtų imtis gimusiems po šiuo Zodiako ženklu, tai karinės karjeros. Jie, jeigu nesusilaikys, gali privesti pasaulį iki Trečio pasaulinio karo.

Jautis

Jaučiams geriau nesusieti savo gyvenimo su labdara. Gobšus altruistas – juk tai nesąmonė. Paprasčiau būti klounu, kuris prajuokins paskutinį ciniką, nei Jaučiu, kuris daro gerus darbus žmonėms, kurių nepažįsta.

Dvyniai

Dvyniai ir nuobodus gyvenimas – nesuderinami dalykai. Nuobodus darbas penkias dienas per savaitę, nuobodi meilė, nuobodi draugystė ir pramogų nebuvimas. Gimusiųjų po šiuo Zodiako ženklu kontraindikacijų sąraše yra senatvė ir rutina. Nekovokite už tai, kas gyvenime jums nesuteiks malonumo.

Vėžys

Vėžiams neverta kautis dėl visuomenės dėmesio. Šis Zodiako ženklas dažnai klaidingai mano, kad jam reikia pritraukti į save visus visus žvilgsnius, priešingu atveju gyvenimas nenusisekė. Tačiau ar tai suteiks jums laimę? Negalvokite, kad pasaulyje yra tik vienas pašaukimas – būti pasaulio karaliumi. Nes jūs greičiausiai esate ramybės žmogus.

Liūtas

Liūtams būtina vengti tų gyvenimo sferų, kurios reikalauja tiksliųjų mokslų žinių. Ten jūs negalėsite visiems įrodyti, kad esate geriausias, todėl kad bet kuris ginčas išsprendžiamas. Tai ne jūsų pašaukimas – jums geriau eiti ten, kur savo teisumą galima įrodyti užsispyrimu ir išdidumu.

Mergelė

Jeigu svajojote tapti matematikos mokytoju, tai verčiau to atsisakyti. Apskritai, mokytojo karjera tikrai nėra gimusiųjų po šiuo Zodiako ženklu pašaukimas. Mergelė gali pražudyt mokinį ar studentą. Dar jai negalima dirbti toje sferoje, kurioje viešpatauja veidmainystė. Mergelė neblogai atskiria gerus žmones nuo tų, kurie gali suteikti nemalonumų.

Svarstyklės

Svarstyklėms netinka bet koks darbas ir bet kokia veikla, kuri reikalauja priimti svarbius sprendimus. Kai šio Zodiako atstovams tenka apsispręsti, jie pradeda tiesiog purtytis iš baimės. Beje, jeigu norite užgrūdinti savo charakterį, galite ryžtis bet kam, tačiau turite būti pasiruošę dirbti su savimi.

Skorpionas

Skorpionams nederėtų be reikalo vadovauti žmonėms. Jūs galite būti viršininku, tačiau didelė tikimybė, kad jūsų visi nekęs. Nors Skorpionai yra iš tų, kurie įsitikinę, kad jų pašaukimas – pasaulinis viešpatavimas, tačiau taip tikrai nėra.

Šaulys

Šauliams kategoriškai nereikia daryti to, ko iš jų nori aplinkiniai. Tai vers juos jaustis marionetėmis ir žmonėmis, kurių gyvenimas sugriautas neatstatomai. Žmonės, kurie gimė po Šaulio Zodiako ženklu, dažnai yra geri mokytojai, bet ne mokiniai.

Ožiaragis

Ožiaragiai turi vengti prioritetų kaitos, taip pat visko, kas gali pakeisti jų gyvenimą ir viską apversti aukštyn kojomis. Ožiaragiams tikrai netinka vienišas atsiskyrėlio gyvenimas. Gimusiems po šiuo Zodiako ženklu geriausia būti patikrintoje vietoje su patikrintais žmonėmis.

Vandenis

Norite pamatyti patį nelaimingiausią Vandenį pasaulyje? Pažiūrėkite į tą, kas paskyrė savo gyvenimą kažkokiai tarnystei. Apskritai, šio Zodiako ženklo atstovai mėgsta laisvę ir jaučiasi savimi patenkinti, todėl jiems geriau vengti darbo, susijusio su paslaugų sektoriumi: padavėjo, barmeno, gydytojo ir panašiai.

Žuvys

Žuvys myli laisvę. O kam ji nepatinka? Paskutinis dalykas, kuris gali patikti gimusiems po Žuvų ženklu, tai dirbti biure penkias dienas per savaitę nuo aštuonių iki penkių. Šis Zodiako ženklas pasmerktas kančioms, kai jį supa žmonės, kurių statusas aukštesnis nei jo paties. Šio ženklo atstovai – patys košmariškiausi kariškiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)