Šeštadienį socialiniame tinkle „Instagram“ 59-erių atlikėja pasidalijo jautriais žodžiais: „Kad ir kur bebūtum: Kuboje ar Kenijoje ar vidiniame kieme. Tu visuomet esi mano širdyje“.
Kartu su šia žinute ji pasidalijo ir dukters vaikystės nuotrauka. Lourdes ji susilaukė kartu su savo buvusiu vyru Carlosu Leonu.

Būdama vyriausiuoju pasaulinio lygio žvaigždės vaiku Lourdes tikrai išmoko gyventi nuolatos stebima, tarsi po mikroskopu.

„Yra daugybė žmonių, kurie teisia kiekvieną mano judesį. Man labai svarbu neleisti jiems valdyti mano gyvenimo“, – žurnalui „Vogue“ yra sakiusi mergina.

Madona taip pat turi dar penkis vaikus: sūnų Rocco Richie, kurio tėvas yra buvęs jos vyras Guy Richie, įsūnį Davidą Bandą bei jo seserį, kurią kiek vėliau taip pat įsivaikino, Mercy James ir dvynius Estere ir Stelle.

Or in Kenya 🇰🇪 ♥️.....................

Публикация от Madonna (@madonna) Окт 14 2017 в 7:29 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)