36 metų garsenybė 2001 metais nufilmavo sekso žaidimus su mylimuoju Ricku Salomonu. 2004 metais įrašas buvo paviešintas. Esą šis incidentas jai užkirto kelią susikurti tokią nepriekaištingą reputaciją kaip Velso princesės Dianos.

Per interviu „Marie Claire" P. Hilton sakė: „Labai skaudu, nes visą gyvenimą norėjau būti kaip ji – tokia elegantiška nuostabi moteris. Jis visa tai iš manęs atėmė".

„Galėjau išpildyti savo svajonę, tačiau ta juosta viską sugriovė", – apgailestauja garsioji šviesiaplaukė.

Juostą paviešino 48 metų pokerio lošėjas Rickas. Ši išdavystė Paris gyvenimą pavertė tikru košmaru. Ji jautėsi tokia prislėgta, jog nenorėjo niekur eiti iš namų.

„O kad nebūčiau jo sutikusi savo gyvenime. Tai didžiausias mano gyvenimo apgailestavimas. O kad niekada nebūčiau to vaikino sutikusi. Mėnesių mėnesius neidavau iš namų. Jaučiausi labai prislėgta, pažeminta, nenorėjau rodytis viešumoje", – atvirauja P. Hilton.

Paris neigia kada nors gyvenime pritarusi juostos paviešinimui.

Po incidento Paris, kuri iki tol viešai deklaruodavusi, kad jai tiesiog būtinas vaikinas, pareiškė jaučianti, kad nebegali pasitikėti vyrais.

„Jaučiu, kad niekada daugiau nebegalėsiu niekuo pasitikėti. Vos tik pradedu su kuo nors susitikinėti, tas vaikinas akimirksniu tampa visų geidžiamu", – teigia Paris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)