Šio teksto pabaigoje bus pateiktas siurprizas – mažytė kiekvienos alfa moters paslaptis.

1. Dinamiškas gyvenimo būdas

Alfa moteris nuolat siekia aukštumų. Ji negali būti rami ir laukti, kol jos partneris susivoks ir prisiderins prie intensyvaus ir dinamiško jos gyvenimo būdo. Svarbu judėti tokiu pačiu greičiu – nedaryti spaudimo ir nesivilkti iš paskos. Tokia moteris turi aiškų veiksmų planą, žino, ką būtina padaryti, ji nebijo sunkaus darbo. Svarbu tiesiog laikytis panašaus ritmo ir viskas bus gerai, rašo brightside.me.

2. Nepriklausomybė

Alfa moteris ieško visiškai nepriklausomo vyro tiek finansine, tiek ir psichologine prasme. Toks vyras privalo turėti sveiką ego, asmeninę nuomonę, pomėgių ir draugų. Šio tipo moteris ieško sau lygaus partnerio, žmogaus, su kuriuo galėtų žingsniuoti šalia, o ne lėkti priekyje ar vilktis iš paskos.

3. Pozityvumas

Svarbiausia stipriai moteriai yra sėkmė. Dar ji kuo puikiausiai žino, kad tinkamas nusiteikimas – pusė darbo, siekiant sėkmės. Tokia moteris deda pastangas mėgindama pralinksminti visus, esančius aplinkui, – tą patį ji tikisi gauti ir iš aplinkinių. Taigi zyzimus palikite prie namų durų, o įžengę į namus aktyviai ją skatinkite judėti nustatytų tikslų link ir džiaukitės kartu su ja, kai tie tikslai būna įgyvendinti.

4. Laisvė

Stiprios moterys itin vertina laisvę, todėl jas traukia vyrai, kurie laisvę gerbia. Alfa moteris negali pakęsti bet kokių ribojimų, todėl niekam taip su ja elgtis leista nebus.

5. Konstruktyvi kritika

Jei stipri moteris rizikuoja suklysti, jos partneris jai būtinai pasakys, kad ji elgiasi netinkamai, nes žino, kad jai to reikia. Alfa moteriai būtina, kad jos ego periodiškai būtų patikrintas, bet tai daryti reikia taktiškai, vengiant pernelyg tiesmukos išraiškos.

6. Iššūkiai

Šio tipo moterys trokšta iššūkių. Jos nori intelektinės, fizinės ir emocinės bendrystės su savo partneriu ir tai joms reikalinga kasdien. Kitokiu atveju neilgai trukus alfa moteris ims jausti nuobodulį. Jos partneris turi būti tikras kovotojas, kuris jaustųsi pakankamai užtikrintas dėl savo galimybių pergalės atveju būti maloningas, o nesėkmės atveju pasižymėtų mokėjimu pralaimėti.

7. Humoro jausmas

Kadangi alfa moteris nuolat susiduria su sunkumais ir stresu, jos partneris būtinai turi žinoti, kaip ją priversti nusišypsoti. Taigi būtini sugebėjimai pažerti protingų šmaikštumų ir sulaukti jų atgal.

Stipri moteris tiesiog dieviną sarkazmą, bet tuo pačiu ji žino, kad jos išrinktajam netrūksta pasitikėjimo savimi, todėl ji nebijo įžeisti jo jausmų.

8. Švelnumas

Alfa tipo moterims vis tik nesvetimas žmogiškumas. Dar svarbu suvokti, kad jos yra ne tik lyderės, bet ir moterys. Nepriklausomos ir ambicingos, bet vis tik moterys. Taigi jos nori jaustis mylimos ir laimingos. Šioms moterims kaip ir visoms kitoms patinka apsikabinimai, joms svarbu, kad partneris rodytų šiltus jausmus.

9. Pasitikėjimas

Kaip ir bet kuri kita mergina alfa moteris turi baimių, lūkesčių ir svajonių, ji nori būti su vyru, su kuriuo gali pasikalbėti apie viską, kuriam gali parodyti, kokia trapi ji gali būti. Dar ji nori pasitikėjimu, o ne kontrole grįstų santykių, nes nepageidauja atsidurti dramatiškoje situacijoje, kai vyru negalima pasitikėti, kai jis lieka be priežiūros.

10. Nuotykių bendrininkas

Geriausia parama stipriai moteriai sunkiais laikais – tai bendra veikla. Nesvarbu, ar tai bus plaukimo pamoka ar šuolis paršiutu. Vyras, gebantis ne tik gerbti alfa moters tikslus, bet ir pajėgus siekti jų kartu su ja, neabejotinai taps tobula stiprios moters antrąja puse.

11. Nauji horizontai

Stipri moteris suvokia negalinti žinoti visko, bet ji vis tik to siekia. Taigi jai reikalingas partneris, švelniai ir jautriai išmokysiantis ją šio to naujo kiekvieną dieną. Žinoma, alfa moteriai paskaitų skaityti nereikia. Taigi tampa aišku, kad alfa moters partneris ir pats nuolat turi mokytis naujų dalykų ir būti informuotas apie viską, pradedant atomine energetika ir baigiant mielų kačiukų nuotraukomis.

Siurprizas

Nepriklausomai nuo to, kokia stipri ir savarankiška yra moteris, ji vis tiek nepraranda moteriškumo, o tai reiškia, kad gali kaip kvailelė įsimylėti iš pirmo žvilgsnio vyrą, toli gražu neatitinkantį jos idealo.

Vis dėlto alfa moteris visada bus ta, kuri priima sprendimus ir santykius valdo pasitelkdama savo pačios nepriklausomus moteriškus įrankius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)