„Aš ta tema nenoriu visiškai nieko komentuoti. Ji gyvena Vilniuje, tai jūs ją susiraskite ir pasiklauskite. Tik galiu pasakyti, kad Šiauliuose ji negyvena. Nežinau, kur ji gyvena, Vilniuje. Kiek matau iš vakarėlių nuotraukų, tai ji gyvena Vilniuje“, – sakė A. Šedžius.

Paklaustas apie priežastis dėl kurių sutuoktiniai nebegyvena kartu A. Šedžius atvirauti nepanoro.

Pora augina sūnų, kuris, pasak A. Šedžiaus, gyvena Šiauliuose. Pasidomėjus ar M. Šedžiuvienei gyvenant kitame mieste vaiku rūpinasi tik A. Šedžius, vyras buvo lakoniškas: „Gaunasi, kaip gaunasi.“

„Kai Vilniuje gyvena, tai vaikas būna Šiauliuose kartu su manimi“, – sakė A. Šedžius.

DELFI bandė susisiekti su M. Šedžiuviene, tačiau moteris nekėlė ragelio.

DELFI primena, kad tai jau ne pirmas kartas, kuomet sukliba Monikos ir Andriaus Šedžių santuoka. Dar praėjusiais metais, praėjus vos porai metų po vestuvių, pramogų pasaulio užkulisiuose jau buvo garsiai kalbama apie porą ištikusią santykių krizę.

Ilgai besitęsusios kalbos apie verslininko A. Šedžiaus bei jo žmonos dainininkės Monikos Šedžiuvienės skyrybas, pasitvirtino. Kaip DELFI rašė anksčiau, teismą pasiekė poros skyrybų byla. Tačiau neilgai trukus Šedžiai skyrybų dokumentus iš teismo atsiėmė.

Vėliau Monika ėmė lauktis dvynių. Tiesa, vieno jų gyvybė netrukus užgeso. Kad vienas iš dvynukų nustojo vystytis, Šedžiai sužinojo devintą nėštumo savaitę. Monika tikino, jog tuo metu jos galvoje kirbėjo tik viena mintis – ar antrajam vaisiui viskas gerai.

Laidoje interviu davusi Monika tikino visuomet labai mylėjusi vaikus, net dirbusi aukle, tad po vestuvių su 16 metų vyresniu A. Šedžiumi ilgai delsti neketino.

„Norėjau, kad mūsų vaikais Andrius pasidžiaugtų, kol yra jaunas“, – teigė M. Šedžiuvienė ir pridūrė, jog bandymai susilaukti vaikelio užtruko net trejus metus. Moteris net šmaikščiai save pavadino „etatine nėštumo testų pirkėja“ – nevą ją pažinojo visos vaistininkės.

Tačiau po vienos nesėkmės sekdavo kita ir porą tai beprotiškai vargino. Monika net ėmė galvoti, kad jiedu su Andriumi vienas kitam netinka – esą tai pats Dievas siunčia jiems ženklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (765)