Nors princesės asmeninis gyvenimas tikrai nebuvo rožėmis klotas, šiose nuotraukose ji trykšta laime ir gera nuotaika.

Atostogų kadrai užfiksuoti įvairiose vietose – pradedant Pietų Prancūzija ir baigiant „Indian Castle“ paplūdimiu Karibuose. Žiūrint į šias nuotraukas, aiškėja, kad 36 metų princesė mėgo ryškiaspalvius maudymosi kostiumėlius, kurie tuo metu buvo itin madingi.

Paviešintos Dianos atostogų akimirkos apima kelių dešimtmečių laikotarpį: paskutiniai kadrai yra iš jos atostogų Karibuose, o pirmieji daryti 1985 metais Pietų Prancūzijoje.

Skelbiama, kad Diana labai mėgo ilsėtis Karibų jūros Sent Kitso ir Nevio salose, kur ne kartą buvo su sūnumis princu Williamu ir Harry.

Vienoje iš nuotraukų Diana įamžinta besidžiaugianti bangomis Karibuose, o kitoje – leidžianti laiką jachtoje „Yacht Alexander“ Sen Tropeze.

Po šiai dienai spėjama, kas iš tikrųjų nutiko tarp princesės Dianos ir princo Charleso per jų 15 metų trukusią santuoką. Pora susižadėjo 1981 metais, o apie tai viešai buvo pranešta porai pasirodžius televizijoje.
Princesė Diana niekada nemėgo griežto karališkojo protokolo ir tiesiog nekentė pirštinaičių, kurios – būtinasis karališkosios šeimos aksesuaras.

Pavyzdžiui, pamatyti karalienę Elžbietą II nemūvinčią baltų pirštinaičių praktiškai neįmanoma. Istoriškai jos simbolizuoja statusą ir skaistumą, tačiau, kaip teigia parodos „Diana: Her Fashion Story“ kuratorė, princesė Diana šios tradicijos nepaisė – ir dėl labai svarios priežasties.

Štai ką atskleidė Eleri Lynn: „Ji nepaisydavusi karališkojo protokolo dėl pirštinaičių, nes Dianami patikdavo betarpiškas kontaktas su žmonėmis per susitikimus“.

Dianos gyvenimas ir stilius - nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)