Be vienos kitos naujienos, pavyzdžiui, apie rytais kankinantį pykinimą, privertusį atsisakyti minties lydėti sūnų princą George‘ą į mokyklą pačią pirmąją jo mokslo metų dieną, jokios išsamesnės informacijos apie K. Middleton pastaruoju metu nesulaukėme.

Tačiau žvelgiant į ką tik įvykusio viešojo kunigaikštienės pasirodymo nuotraukas nekyla nė menkiausių abejonių, kad jos savijauta akivaizdžiai pasitaisė, rašoma svetainėje ok.co.uk.

Pasaulinės psichinės sveikatos dienos proga surengtame priėmime ji pasirodė vilkėdama mados namų „Temperley London“ kūriniu – nepretenzinga, bet puošnia melsvos spalvos suknele. Karališkosios poros dalyvavimo renginyje tikslas – paskatinti visuomenės domėjimąsi psichinės sveikatos problemomis.

36-erių metų K. Middleton renginyje atrodė tikrai nuostabiai. Prie saikingų melsvos suknelės detalių puikiai derėjo juodos zomšos aukštakulniai.

Tačiau internautų dėmesį patraukė viena detalė: ar gali būti, kad suknelės spalva išdavė, jog poros trečioji atžala bus berniukas?

Žinant tai, jog K. Middleton dažnai aprangoje užkoduoja tam tikras žinutes, tai visai įmanoma.

Renginiui pasirinkto mados namų „Temperley London“ dizainerių sukurto drabužio kaina – 795 svarai sterlingų (maždaug 886 eurai). Į apačią platėjančią, ilgoką suknelę saikingai paįvairino raukiniais apsiūti rankogaliai ir kontrastingos spalvos po kaklu parišta aksomo juostelė.
Vis dėlto akylai karališkosios šeimos gyvenimą stebinti ir K. Middleton stiliaus pojūčiu lig šiol nesuabejojusi auditorija šįkart pasidalijo į dvi stovyklas – visuomenės nuomonė apie mėlynąją suknelę išsiskyrė: vieni ją įvertino, kaip tiesiog nepriekaištingą, kiti gi tvirtino, kad drabužis kiek senamadiškas.

„Jis atrodo tarsi sukombinuotas iš Viktorijos laikų suknelės ir mano močiutės staltiesės“, – išrėžė vienas internautas. Tiesa, kiek vėliau jis pridūrė, kad K. Middleton vis tiek atrodo dieviškai!

Nuotraukų albume - K. Middleton stilius, kuomet laukėsi pirmųjų dviejų savo atžalų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)