Nors kai kurie H. Weinsteino bendražygiai, svetainei TMZ informaciją perdavusių šalinių teigimu, tikrai rekomendavo „The Meadows“ kaip tinkamą reabilitacijos įstaigą, ar H. Weinsteinas iš tiesų gydysis šioje vietoje, kol kas patvirtinti sunku. Tiksliai žinoma tik tiek, kad jam skirta terapija – stacionaro ligonio programa.

Apie numatytą reabilitaciją buvo pranešta dar antradienį (spalio 10 d.). Taip pat aišku, kad iš pradžių buvo ketinta skristi į Šveicariją, tačiau planai greičiausiai pasikeitė: jo komanda nutarė, kad geriau gydytis Jungtinėse Valstijose.

Kadangi gydymo centre „The Meadows“ teikiamos elgesio sutrikimų ir seksualinės priklausomybės gydymo paslaugos, gali būti, kad tai ir yra galutinis šios H. Weinsteino kelionės tikslas.

Pagal „The Meadows“ siūlomą „Gentle Path“ programą nuo seksualinės priklausomybės keliamų problemų kenčiantys ligoniai turi išeiti 45 dienų trukmės gydymo kursą. Tarp užsiėmimų – gyvūnų terapija su žirgais, ekspresyvaus meno terapija, meditacijos, jogos užsiėmimai ir intensyvios konsultacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)