Atsitiktiniai ryšiai mūsų dienomis tapę tikrų tikriausia kasdienybe ir visiškai normaliu dalyku. Pakanka bare ar vakarėlyje mesto žvilgsnio, minimalaus susipažinimo ir jūs jau kartu važiuojate taksi į jos butą, kur laukia smagi naktis ar nusivylimas.

Jei vis tik jums nepasisekė ir atvykus į namus smagūs vakaro pratęsimo planai virto nusivylimu, nenuliūskite – tikrai nesate vieni. Kokia yra blogiausia jūsų patirtis, kai teko nubusti ryte po vienos nakties nuotykio? Štai keli interneto vartotojų atsakymai į šį itin delikatų klausimą, rašo menshealth.com.

Štai septyni keisčiausi, neįtikėtinai skambantys vienos nakties nuotykio variantai, paskatinsiantys dėkoti likimui, kad tai nutiko ne jums.

„Kai mane pažadino ir paprašė išeiti, o tada man išėjus į lauką paaiškėjo, kad automobilis nuvilktas. Neliko nieko kito kaip grįžti atgal ir laukti“, – įspūdžiais dalinosi interneto vartotojas Leannor.

„Nubudau tarp jaunų sutuoktinių porelės, kurią sutikau praėjusios dienos vakare. Praleidau rytą žiūrėdamas jų vestuvines nuotraukas, darytas prieš tris savaites. Kai atėjo laikas mandagiai pasišalinti, negalėjau rasti vienos savo kojinės, o tada netikėtai išgirdau džiugų vyro šūktelėjimą – „suvenyras“, – asmenine istorija dalinosi Snaperackleburp.

„Nubudau kitoje Londono dalyje ganėtinai patenkintas savimi, bet tada supratau, kad viskas, ką buvau apsirengęs, – tai tigrinis kombinezonas. Nebuvo nei batų, nei marškinėlių. Tik trumpikės ir tigrinis kombinezonas. Vykdamas namo automobilių judėjimo piko valandomis nuogumą prisidengęs vien tik tigriniu kombinezonu, jaučiausi tikrai keistai“, – pasakojo Ohsh1timatiger.

„Nubudau šalia merginos, su kuria turėjau nuotykį. Ji buvo prisišlapinusi į lovą. Iš viso namuose buvo 9 asmenys ir tik du šiuose namuose gyvenę žmonės pažinojo vienas kitą. Visi kiti buvo nepažįstamieji. Paaiškėjo, kad esu kitoje valstijoje ir mane nuo namų skiria dviejų valandų trukmės kelias. Man teko sėdėti apšlapintais drabužiais su grupele nepažįstamų asmenų, kol draugas pagaliau atvyko ir mane išsivežė. Lyg to dar būtų maža, man teko automobilyje sėdėti ant sėdynės pakloto šiukšlių maišo“, – asmenine patirtimi dalinosi gen3stang.

„Atsibudau ir išėjau į lauką, kad išsikviesčiau taksi po su mergina praleistos nakties jos namuose. Paaiškėjo, kad manęs paimti atvažiavo jos tėvas, kuris buvo taksi vairuotojas. Spėkite, kas buvo pirmasis jo klientas tą dieną? Patikėkite, tai buvo nemaloniausias pasivažinėjimas automobiliu, kokį tik man yra tekę patirti“, – pasakojo sid_reed.

„Sutikau vaikiną ir galiausiai atsidūriau jo namuose, kaip pati maniau, praleidau gerai laiką ir nusprendžiau pridėti jį prie draugų sąrašo socialiniame tinkle „Twitter“, kai nubudau kitą rytą. Deja, jis visą naktį praleido skųsdamasis manimi ir teigdamas, kaip būtų gerai, jei jis galėtų išspirti mane vos tik užbaigęs tai, ką norėjo“, – nemalonia patirtimi dalinosi Itsobvs.

„Kai nubundi ir matai, kaip ji kelia visų tavo bičiulių telefono numerius į savo telefoną...“ – keistą istoriją pasakojo Tennents_N_Grouse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)