Taip siekiama didelį turizmo potencialą turinčios Lenkijos rinką supažindinti su Lietuvos kultūros ir gamtos paveldu, turizmo maršrutais, poilsio ir sveikatinimo galimybėmis įvairiuose Lietuvos regionuose.

Pristatymo renginiuose įvairių miestų turizmo informacijos centrai, gidų organizacijos, apgyvendinimo paslaugų teikėjai ir pramogų organizatoriai pristatys Lietuvos turistinius objektus, kultūros ir gamtos paveldą, patrauklius mūsų šalies turizmo maršrutus, turizmo naujoves bei kulinarinį paveldą, kuris ypač domina pasaulyje sparčiai populiarėjant gastronominiam turizmui.

Per pirmąjį šių metų pusmetį Lietuvoje apsilankė beveik 74 tūkst. turistų iš Lenkijos.

Ši šalis yra trečia pagal apsilankančių turistų skaičių ir užima šiek tiek daugiau nei dešimtadalį visos atvykstančių turistų rinkos, o lenkai Lietuvoje vidutiniškai apsistoja dviem nakvynėms. Siekiant pailginti lenkų turistų viešnagę Lietuvoje, renginių metu bus pristatomi ne vien gerai pažįstami didžiųjų miestų turistiniai taškai, bet ir poilsio, sveikatinimo ir apgyvendinimo galimybės įvairiuose Lietuvos regionuose.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)