113
Kitas

Avinas

Savaitė prasidės ypatingo palankumo pirmadieniu, antroje dienos pusėje Venerai įžengus į karališkąjį Mergelės ženklo laipsnį. Tai šaunus laikas jūsų svarbiems sumanymams, nekilnojamo turto įsigijimui, deryboms, sutarčių pasirašymui, verslo pradžiai.

Šią dieną nesuskubusiems, palanki bus ir pirmoji antradienio pusė, kol Venera tebeviešės karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje. Šis laikas puikus svarbių darbų pradžiai, susitikimams, santykių harmonizavimui kolektyve, materialaus pagrindo kūrimui, stambesniems pirkiniams. Ši diena ypatinga ir tuo, kad būtent spalio 10 d. iš Svarstyklių į Skorpiono ženklą įžengs sėkmės planeta Jupiteris, ir viešės jame iki pat 2018 m. lapkričio 8 d.

Savaitės vidurys tiktų kolektyviniam darbui, naujoms pažintims ir susitikimams, o ketvirtadienis šaunus išvykoms, kelionėms, šeimos reikalų sprendimui, tarpusavio santykių stiprinimui.

Penktadienį po pietų Marsas įžengs į karališkąjį Mergelės ženklo laipsnį. Tad ši diena palanki ketinantiems eiti į darbo pokalbius, planuojantiems pradėti darbą naujoje vietoje, ketinantiems persikraustyti, sutarčių pasirašymui, nuosavo verslo pradžiai ar plėtrai.

Šeštadienis kontrastingas. Pirmoje dienos pusėje Marsas dar viešės karališkajame laipsnyje, tad pasistenkite užbaigti svarbius klausimus iki pusiaudienio, kol Venera, pereidama į Svarstyklių ženklą, nepradėjo kelionės griaunamuoju laipsniu.

Sekmadienio pirmoje pusėje palanku bendrauti, tačiau reikią pasaugoti savo daiktus, būti atsargesniems kelyje, iki pietų Venera tebekeliaus griaunamuoju laipsniu. Vėlesnis laikas palankesnis siekiantiems saviraiškos, naujų žinių, norintiems užmegzti pažintis, draugystei ir meilei. Raskite būdų išreikšti savo gilius jausmus, kurkite namuose jaukią aplinką ir džiugią nuotaiką.

Įdomios ir sėkmingos savaitės jums linki astrologė Lolita Žukienė.
113
Kitas

Avinas