Nors „Žalgirio“ dubleriai ir yra jauniausia komanda lygoje, bet savo ambicijų jie neslepia. Apie ateinantį sezoną su „Žalgiris TV“ kalbėjo „Žalgiris-2“ ekipos naujokai Vitalijus Kozys ir Rokas Jokubaitis.

„Viskas čia gerai, vis tiek vieni kitus pažįstame, žaidžiame jaunimo rinktinėse, tad esame pažįstami, ne vieną vasarą žaidėme kartu, – apie naują komandą ir jos narius pasakojo V.Kozys. – Nauja gyvenamoji vieta, nauja mokykla, bet jau spėjau po truputį apsiprasti ir esu patenkintas tuo, kad čia atsiradau.“

NKL duonos jau ragavęs V.Kozys praėjusiame sezone žaidė Palangos komandoje ir vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 5,3 taško ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

„Kaip ir kiekvienais metais – kuo daugiau patobulėti, pasiekti geresnius rezultatus su komanda bei asmeniškai ir tiesiog tobulėti, – apie išsikeltus sezono tikslus kalbėjo aštuoniolikmetis.

„Žalgirio“ dubleriai NKL sezoną pradės jau šiandien ir išvykoje susikaus su Jonavos komanda, kurią buvo įveikę prieš porą savaičių vykusiame draugiškame turnyre Šakiuose.

Kitas „Žalgirio“ dublerių naujokas R.Jokubaitis teigė, jog pergalė pasiruošimo cikle prieš jonaviškius nieko nereiškia ir reiks kovoti kiekvienose rungtynėse.

„Prieš Jonavos komandą žaidėme visai neseniai, nugalėjome, bet tai nieko nereiškia – sezone niekas nėra prognozuojama. Mūsų komanda viena jauniausių čempionate, vyriausias žaidėjas yra gimęs 1998 metais, tai teks kovoti, – mintimis apie ateinantį sezoną dalinosi šešiolikmetis R.Jokubaitis.

Pirmąsias rungtynes namų aikštelėje (Naglio g. 4A, Petrašiūnai) jaunieji žalgiriečiai sužais penktadienį, spalio 6 d., 18.00 val. su Palangos krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)