„Dinamo“ klubas po nesėkmingo starto KHL 10-ajame sezone, kai patyrė net 12 pralaimėjimų iš eilės, ėmėsi rimtų permainų.

Pakeistas visas trenerių štabas, atsistatydino vyriausiasis treneris Latvijos ledo ritulio legenda Sandis Ozolinis, numatomos permainos žaidėjų gretose. Klubas jau atsisveikino su 29-erių amerikiečiu puolėju T.J. Galiardi.

Ne itin užtikrintai sezoną pradėjo ir pagrindinis komandos vartininkas 31-erių kanadietis Justinas Peteris, kurį dažnai keisdavo 26-erių latvis Janis Kalninis. Komandos sistemoje dar yra trečiasis vartininkas 20-metis Antonas Naumovas.

Mantas Armalis vasarą grįžo iš JAV, kur nesėkmingai bandė prasimušti į NHL San Chosė „Sharks“ klubą.

Tai džiugi žinia Lietuvos ledo ritulio gerbėjams, kurie su nekantrumu laukia „CROWNS“ Baltijos iššūkio taurės turnyro Klaipėdoje lapkričio 10-12 dienomis „Švyturio“ arenoje, kur kausis Lietuvos, Estijos ir Ukrainos nacionalinės rinktinės ir Latvijos čempionato klubų rinktinė.

Šiose varžybose su Lietuvos rinktinės marškinėliais pirmą kartą istorijoje rungtyniaus olimpinis čempionas Darius Kasparaitis, kurio užnugaryje galėtų atsidurti geriausias šalies vartininkas M.Armalis.

Rygos „Dinamo“ klube nuo sezono pradžios žaidžia dar vienas lietuvis, 26-erių gynėjas Nerijus Ališauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją