Vėlyvą vakarą, artėjant vidurnakčiui, grupės KOO gerbėjai „YouTube“ jau galėjo rasti naujausią dainą „Livs Psalm“, kurioje skamba J. Arlauskaitės-Jazzu balsas.

Justė su grupe KOO dirba jau kurį laiką. Kartu buvo surengę koncertą ir Lietuvoje.

Dar prieš metus Jazzu DELFI atviravo apie darbą kartu su švedų grupe.

„Dažnai skraidome visur koncertuoti. Šį kartą su KOO buvome Portugalijoje, – DELFI pasakojo J. Arlauskaitė-Jazzu, vos prieš kelias valandas išlipusi iš lėktuvo. – Labai džiaugiuosi, kad ten dalyvavau, nes patinka ne tik keliauti, bet ir koncertuoti su jais.“

Jazzu prasitarė, kad ši kompanija – buvo viena mėgstamiausių džiazo atlikėjų, tad neslėpė džiaugsmo, jog jai pavyko ne tik su jais susipažinti, bet ir atrasti bendrą ryšį scenoje.

Scenoje su KOO Justė atlieka ne savo, o Oskaro grupės dainas. Tiek senas, tiek naujas. „Netrukus pristatysime naują kūrinį kartu su Oskaru“, – praėjusių metų vasarą tikino atlikėja.

Jazzu ir KOO koncerto Vilniuje akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)