Kalėjime vyras išbuvo visą bausmės laikotarpį.

2007 metais buvęs sportininkas buvo apkaltintas dėl ginkluoto apiplėšimo. Nors ir pripažino įvykdęs vagystę, neigė, jog turėjo šaunamųjų ginklų. Po kelių dienų O.J. Simpsonas buvo sulaikytas ir apkaltintas užpuolimu, mirtino ginklo panaudojimu, pagrobimu, apiplėšimu ir nusikaltimo organizavimu.

Jam skirta 33 metų laisvės atėmimo bausmė su galimybe prašyti malonės. 2013 metais byla buvo atnaujinta – keli kaltinimai jam panaikinti ir sutrumpintas bausmės laikotarpis.

O. J. Simpsonas

Iš kalėjimo vyras buvo paleistas šiek tiek po vidurnakčio, taip stengiantis išvengti žiniasklaidos dėmesio.

„Jis išėjo pro didžiulius mėlynus vartus naktį, tyliai. Išeidamas žiūrėjo į žemę, nes nenorėjo būti fotografuojamas“, – teigė kalėjimo atstovai.

Buvęs amerikietiškojo futbolo žaidėjas, aktorius ir verslininkas O. J. Simpsonas visame pasaulyje išgarsėjo po to, kai 1994 metais buvo apkaltintas žmonos Nicole Brown ir jos draugo Ronaldo Goldmano nužudymu, tačiau 1997 metais išteisintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)