69-erių S. Tyleris savo oficialioje „Twitter“ paskyroje rašė, jog dėl sveikatos turėjo skubiai pagalbos kreiptis į medikus. Dėl šios priežasties neįvyks keturi koncertai, kurie buvo numatyti Pietų Amerikoje. Tai padaryti jam patarė medikai.

„Deja, dėl nenumatytų medicininių priežasčių grupės lyderius Stevenui Tyleriui buvo suteikta skubi medicininė pagalba. Gydytojai jam patarė atšaukti keliones ir koncertus artimiausiu metu.

Dėl šios priežasties pakutiniai keturi koncertai Pietų Amerikoje bus atšaukti“, – rašoma žinutėje.

Prie šio oficialaus pareiškimo Tyleris pridūrė, kad nors jo gydybei pavojus negresia, turi priimti skubią medikų pagalbą tam, kad galėtų surengti kitus būsimus pasirodymus.

„Visiems Pietų Amerikoje...Brazilijoje, Čilėje, Argentinoje ir Meksikoje... Man labai gaila ir jaučiuosi jus visus nuvylęs. Nesijaučiu galintis tęsti kitus pasirodymus. Grįžau pas gydytojus į Ameriką iš karto po pasirodymo San Paule <...>.

Žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Myliu jus ir tikuuosi greitai grįžti“, – rašė jis.

Daugiau detalių apie jo sveikatos būklę kol kas neatskleidžiama. Spėjama, kad atlikėjui galėjo kilti problemų su širdies sveikata.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)