Televizijos serialo „Moderni šeima“ žvaigždė S. Vergara uždirba milijonus ir, kaip sako pati, mėgaujasi savo darbu. Atrodo, kad nieko geriau ir būti negali.

Vien praėjusiais metais ji uždirbo 41.5 milijonus JAV dolerių. Daugiausiai pelno žvaigždei atnešė rolė jau minėtame seriale bei darbas su televizijos reklama. Šiuo metu ji dirba su „CoverGirl“ ir „Pepsi“.

Antroji ir šiemet liko populiaraus serialo „Didžiojo spogimo teorija“ žvaigždė Kaley Couco, kuri uždirba 26 milijonus JAV dolerių per metus.

Žavi šviesiaplaukė nemažai uždirba iš reklamos, tačiau pagrindinis jos pajamų šaltinis – minėtas serialas.

Trečiąją vietą dalijasi žinomos aktorės Mindy Kaling ir Ellen Pompeo. Abi televizijos serialų žvaigždės uždirba po 13 milijonų JAV dolerių. Nenustabu, kad E. Pompeo pagrindines pajamas sudaro honorarai, kuriuos ji gauna už ją išgarsinusį vaidmenį seriale „Grey anatomija“.

M. Kaling daugiausiai uždirba bendradarbiaudama su „McDonald's“ bei atlikdma vaidmenį televizijos seriale „Įstatymas ir tvarka“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją