Daugybė aktorės gerbėjų greitai sureagavo į liūdną žinią. „Gaila aktorės ir žmogaus!!! Užjaučiame artimuosius ir draugus!!! Ji nugyveno trumą, tačiau ryškų gyvenimą ir rolę, kurios nepamirš žiūrovai. Susilaikymas ir iškilumas....viskas buvo šioje rolėje. Tiesiog nesitiki!!! Gaila, kad jos nebėra!!! Košmaras“, – socialiniuose tinkluose rašė gerbėjai.

Primename, kad serialo žvaigždė patyrė kraujo išsiliejimą į smegenis ir sunkios būklės buvo paguldyta į reanimaciją. Žinoma tik tai, kad aktorė parkrito savo namuose. Be sąmonės ją rado artimieji ir N. Junnikova buvo skubiai nugabenta į gydymo įstaigą, kur prie jos buvo prijungti gyvybę palaikantys aparatai.

Režisierius Vladimiras Zlatoustovskis, su kuriuo ji ilgai dirbo, pasakojo, kad aktorės sveikatos problemų anksčiau nepastebėjo. Tačiau, jo nuomone, pablogėjusios sveikatos priežastimi galėjo tapti vienatvė ir sumažėjęs darbo pasiūlymų skaičius.

„Ji buvo teatre ir taip ir netapo kinematografų sąjungos nare. Žinau, kad ji nuo visko atsiskyrė. Žinoma, ji liūdėjo dėl vienatvės ir jai buvo sunku. Ją visuomet jaudino pasiūlymų sumažėjimas. Po garsiojo serialo vaidmenų ji beveik negaudavo“, – pasakojo žinomas režisierius.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)