V.Vitkevičius dirbs Nepriemokų administravimo departamento patarėju, o V.Narvilas - Didžiųjų mokesčių mokėtojų kontrolės ir stebėsenos departamento patarėju. VMI viršininkės pavaduotojais toliau dirbs Vygantas Ivanauskas ir Artūras Klerauskas, BNS pranešė VMI atstovė Rūta Asadauskaitė.


„VMI vadovė pirmadienį pasirašė įsakymą kuriuo perskirstė VMI padalinių priežiūrą ir taip sumažino pavaduotojų funkcijas einančių darbuotojų skaičių. Vadovės teigimu, toks jų skaičius yra pakankamas, kad VMI dirbtų sklandžiai ir efektyviai, tad priimti naujų darbuotojų šioms pareigoms neketina“, - BNS teigė R. Asadauskaitė.


53-ejų V.Narvilas VMI vadovo pavaduotoju dirbo nuo 2015 metų spalio, iki tol jis vadovavo Didžiųjų mokesčių mokėtojų stebėsenos ir konsultavimo departamentui. 50-ies V.Vitkevičius VMI viršininko pavaduotoju paskirtas 2016 metų gruodį, o iki tol dirbo įstaigos vyriausiuoju patarėju.


Buvusi Lietuvos banko vyriausioji auditorė E. Janušienė VMI pradėjo vadovauti liepos pabaigoje. Ji pakeitė už šiurkščius tarnybinius pažeidimus iš pareigų sausį atleistą Dainorą Bradauską.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)