„Visos apkalbos, pykčiai ir grasinimai tik dar labiau sutvirtino mūsų santykius“, – pasakos Mantas, jau pusantrų metų besišildantis dviejų vaikų motinos Jolantos glėbyje, rašoma laidos kūrėjų pranešime spaudai.

Tiek Cicinaičiu pravardžiuojamas M. Vygantas, tiek J. Naruševičiūtė buvo „solo“ dainininkai, pasirodantys lietuvių baruose Londone.

„Mus sujungė meilė muzikai ir didelis noras dainuoti“, - pasakos duetą ir gyvenime, ir scenoje sukūrę atlikėjai.

Jolanta sako, kad pirmoji jos santuoka buvo nesėkminga. Vyras daug gerdavo, neskyrė jai dėmesio.

„Kol nesutikau Manto nemokėjau savęs mylėti. Jaučiausi tikra boba, o ne moterimi“, – prisipažins moteris. Jaunas mylimasis privertė J. Naruševičiūtę naujom akims pažvelgti į save ir supantį pasaulį.

Mantas ir Jolanta sako, kad jų bendravime amžiaus skirtumo visiškai nesijaučia. Atvirkščiai – jie nuolat vienas kitą papildo. Moteris savo jaunesnį mylimąjį vadina protingesniu už daugelį bendraamžių. „Jam nerūpi kompiuteriai ir pramogos, jam jau norisi rimtos šeimos“, - tikins ji. Jolanta priemė sprendimą į aplinkinius nekreipti dėmesio, tačiau pripažins, kad bijojo to, ką pasakys vos 3 metais už Mantą jaunesnis moters sūnus. Neeilinė lietuvių meilės istorija iš Londono – jau šį antradienį, 19.30 val. laidoje „Emigrantai“ per LRT televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)