Vidutinio nuotolio skrydžius iš Paryžiaus Charleso de Gaulle‘io (Šarlio de Golio) oro uosto naujoji aviakompanija pradės vykdyti vėliau šiais metais, o tolimieji reisai startuos ateinančių metų vasarą.
Naujos įmonės steigimo detales „Air France“ paskelbė išsprendusi ilgai trukusius nesutarimus tarp kompanijos vadovybės ir pilotų dėl šios antrinės bendrovės įsteigimo.

„Joon“ „įkurta specialiai jaunai dirbančiai klientūrai, „milenialams“ (18-35 metų amžiaus žmonėms), kurių gyvenimas yra susijęs su skaitmeninėmis technologijomis“, nurodoma „Air France“ pranešime, kuriame nepateikiama daugiau informacijos, kokios naujos technologijos bus naudojamos. Bendrovės pavadinimas buvo pasirinktas siekiant „iliustruoti pozityvią būseną“.

„Air France“ tikisi, kad „Joon“ padės jai geriau konkuruoti su Europos pigių skrydžių bendrovėmis, kaip “easyJet“, bei Persijos įlankos šalių aviakompanijomis, kaip „Emirates“.

Tačiau „Air France“ pabrėžia, kad „Joon“ nebus tikra pigių skrydžių bendrovė, nes ji siūlys ir originalių „Air France“ produktų ir paslaugų“.

„Air France“ pilotai sutiko paremti naują padalinį su sąlyga, kad jiems bus mokamas toks pat atlyginimas ir sudarytos tokios pat sąlygos, kaip ir pagrindinėje kompanijoje. O stiuardai ir stiuardesės bei antžeminių tarnybų darbuotojai naujajai kompanijai bus samdomi iš išorės.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją