Savo socialinio tinklo „Facebook" paskyroje Monika rašė, jog tapti donore bandė ne kartą, tačiau paprastai jos pastangos nepasiteisindavo, mat reikalavimų neatitikdavo merginos svoris.

„Gyvenime duoti kraujo bandžiau gal 6-8 kartus, tačiau nė karto iš manęs nepaimdavo, dėl per mažo svorio. Šįkart pasiryžau priaugti šiek tiek svorio, kad galėčiau padėti sergantiems žmonėms, kuriems reikia pagalbos. Tad jeigu pamatysit mane kurį laiką šiek tiek ne formoje, tai žinokit, norėjau padaryti gerą darbą (nesmerkit).

Taip pat prašau mane suprasti, dėl šio pasisakymo viešai. Juk sakoma, „gerus darbus reikia daryti tyliai", na aš tyliai ir taip nemažai padarau, o paskelbus apie tai, manau, padarau dar vieną gerą darbą. Tiesiog žinau, kad mane seka nemažai žmonių,tai noriu juos taip pat paskatinti tapti kraujo donorais ir padėti sergantiems ar net išgelbėti gyvybę", – rašė žinoma mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)