Buvusi M. Kerr virtuvės šefė Kate McAloon atskleidė, kad net ir podiumo karalienė tiki, kad svarbiausia saikas. Tokioms garsenybėms, kaip Stevenas Spielbergas, Courtney Cox ir Gwyneth Paltrow, maistą ruošusi Kate su Miranda susipažino per jos motina Terese. Jos kartu parengė receptų knygą „Lunchbox Specials", ir ši patirtis galiausiai įkvėpė Kate 2015 metais persikelti iš Sidnėjaus į Niujorką.

Būtent čia ji ėmė dirbti pas M. Kerr ir manekenei ruošė savo ypatingąjį kario troškinį ir makaronus be glitimo. Kate sužinojo, kad Miranda labai rūpinasi savo sveikata ir dievina sveiką mitybą.

„Ji iš tiesų tiki 80/20 dieta", – sakė Kate, turėdama omeny taisyklę, jog 80 proc. maisto turi būti sveikas, o 20 proc. laiko galima pasimėgauti ir kai kuo nuodėmingesniu. Kalbant apie pastaruosius, Miranda, anot Kate, mėgsta šokoladą ir kokosinį tortą.

Kate taip pat papasakojo, kad pačios Mirandos maisto ruošimo įgūdžiai gerokai patobulėjo nuo tada, kai ji susilaukė sūnaus Flynno, kuriam dabar jau šešeri metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)