Deja, tokia šlovė vaikinui nebuvo maloni, nors gerbėjų ratas nemažėja iki šiol.

Neseniai pasauliniame „X Faktoriaus“ feisbuko puslapyje vėl pasirodė jo pirmasis debiutas projekto scenoje su prierašu „Neteisk knygos pagal viršelį“.

Vaizdo įrašas sulaukė neįtikėtino populiarumo – 10 milijonų peržiūrų ir daugiau kaip 164 tūkstančiai paspaudimų „patinka“. Negana to, vaizdo įrašu pasidalijo daugiau kaip 28 tūkstančiai žmonių.

Šiuo metu ramiai gyvenantis A. Augaitis DELFI tikino norintis pamiršti tą pirmąjį debiutą projekte, tad džiaugsmo tai, jog vaizdo įrašas vėl sukasi interneto platybėse, jam nesukėlė. Priešingai – jis net pyktelėjo.

Aleksas Augaitis

„Tiesą pasakius, pykau. Aš šiuo vaizdo įrašu nesididžiuoju. Ir „X Faktoriumi“ apskritai, – neslėpė A. Augaitis. – Mane „prastūmė“ mikčiojimas. Atimk tai ir nieko įdomaus nebelieka.“

Po projekto antrąją vietą pelnęs ir tik Monikai Pundziūtei-Monique nusileidęs A. Augaitis viešai kalbėjo apie norą dainuoti roko grupėje, tačiau neslėpė turintis ir atsarginį planą – įkurti savo restoraną.

Nurimus emocijoms ir nuslūgus „X Faktoriaus“ populiarumo bangai A. Augaitis, bendraudamas su DELFI, pasidalijo sukaupta patirtimi ir paatviravo, ar dar kartą drįstų ryžtis tokiam iššūkiui.

– Aleksai, kuo dabar užsiimi?

– Rašymu. Bandau išmokti rašyti dainas. Nors lėtai, bet progresuoju.

Aleksas Augaitis
Mane „prastūmė“ mikčiojimas. Atimk tai ir nieko įdomaus nebelieka.

– Planuoji pristatyti kažką naujo?

– Nelabai. Neįsivaizduoju ir kur gauti pačios muzikos. Pinigų jai nusipirkti neturiu. Manau, būtų faina suburti kokią repo grupę su muzikantais. Arba kaip „Dee & Kamy“ – vienas rašo žodžius, kitas kuria muziką.

– Tavo vaizdo klipas pasauliniame „X Faktoriaus“ feisbuko puslapyje saulaukė neįtikėtino populiarumo. Kaip į tai reagavai?

– Tiesą pasakius, pykau. Aš šiuo vaizdo įrašu nesididžiuoju. Ir „X Faktoriumi“ apskritai. Mane „prastūmė“ mikčiojimas. Atimk tai ir nieko įdomaus nebelieka.

Norėjau, kad jis būtų užmirštas po Lietuvos įkėlimo. Bet po to „X Factor Global“ pasidalijo juo ir vėl patalpino „YouTube“ tinkle. Ir viskas vėl sprogo. Dabar, pagaliau, kai žmonės jį užmiršo, jie ir vėl pasidalino juo...

– Sakai, kad nori pamiršti, o ar projektas nebuvo naudingas? Bent jau savęs parodymui?

– Tiesa. Bet dar neturiu, ką parodyti. Arba bent neturiu, ką parodyti tokio, kuo galėčiau didžiuotis ir sakyti „va čia tai gabalas, šitas tikrai jūsų nenuvils“.

Nebandau čia susireikšminti, tačiau, kai tokie vaizdo įrašai, o žmonės sako: „Nesustok, palaikau, lauksiu tavo dainos“.

Jaučiu atsakomybę, kad jei kažką išleisiu, tai turi būtinai būti gera daina. Bet, greičiausiai, pirmos dainos nuvils. Manau.

Aleksas Augaitis
Erzina, jog mano vardas dabar ne Aleksas, o „Tas iš talentų“.

– O kaip viskas vyko po projekto, ar negavai pasiūlymų dirbti su kuo nors kartu?

– Buvo koncertų.

Aleksas Augaitis

– Jei galėtum laiką atsukti atgal. Ar dalyvautum projekte dar kartą?

– Neįsivaizduoju. Galiu sugalvoti daug pliusų ir minusų. Paragavau „tikrojo pasaulio“ ir dabar žinau, kad nereikia lįsti į televiziją, gavau patirties ant scenos, galėjau pakoncertuoti, palinksminti chebrą. Kai kurie dalyviai buvo labai faini.

Nors nieko nemelavau, vis tiek jaučiuosi kaip melagis, kuris naudojasi žmonių jausmais.

Apskritai, šou verslas yra ne man. Nefaina, kai publika tave žino, laidą apie tave rodo.

Esu labiau linkęs į roką, nors repą mėgstu. O projekte mane automatiškai vadino reperiu, nors juk nesu išleidęs nė vieno singlo.

Erzina, jog mano vardas dabar ne Aleksas, o „Tas iš talentų“.

Nors šie minusai – susireikšminimas. Kitam žmogui galbūt visa tai, ką išvardinau, visiškai nekliudytų. O man kliudo (šypteli).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)