Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, jau artėjantį savaitgalį, rugsėjo 21-24 dienomis, Didžiojoje Britanijoje vyksiančiose CIK-FIA pasaulio kartingo čempionato lenktynėse tarp OK klasės technika važiuojančių sportininkų varžysis kylanti Lietuvos kartingo žvaigždė Kasparas Vaškelis. CIK-FIA pasaulio kartingo čempionate, tą patį savaitgalį, tik „OK Junior“ klasėje, startuos ir kitas Lietuvos atstovas Gustas Grinbergas.

Kartingo lenktynininkai iš Lietuvos – greiti ir konkurencingi sportininkai. Nors Europos ar pasaulio čempionatuose lietuvių dalyvauja palyginti nedaug, tačiau konkurentai juos puikiai žino. Dar rugsėjo 9-10 dienomis, Vokietijos Vakersdorfo kartingo trasoje vykusiose pasaulio KZ2 klasės kartingo supertaurės lenktynėse dalyvavo vienas greičiausių lietuvių – Rokas Baciuška. Tuomet, finaliniame pasaulio KZ2 klasės supertaurės važiavime R. Baciuška užėmė 16-ą vietą ir įrašė savo vardą tarp 110-ies greičiausių planetos sportininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją