Nors vyras sportavo bei stengėsi rinktis sveikesnį maistą, rezultatų tai nerodė ir ant pilvo jau buvo susikaupęs nemenkas riebalinis sluoksnis. Nesulaukęs norimų rezultatų, Saulius nutarė kreiptis pagalbos į profesionalus.

„Kai sportavau savarankiškai ir valgiau savo pasirinktą maistą, gal kažkiek ir didėjo raumenys, bet kartu su nemažu riebaliniu sluoksniu. Tiesiog stambėjau ir tiek. Kai prisiregistravau Kilo.lt, mano tikslas buvo auginti raumeninę masę, bet kai nusiunčiau specialistams savo nuotraukas, man visų pirma buvo patarta prieš pradedant auginti raumeninę masę atsikratyti kuo daugiau riebalinio sluoksnio. Aš su tuo sutikau ir numečiau 13–15 kilogramų per 4 mėnesius“, – pasakojo vyras.

Nors Sauliaus užsibrėžtas tikslas dar nepasiektas, jam tai nuotaikos negadina. Jis pasiryžęs ir toliau laikytis mitybos ir sporto programų.

Saulius

„Savijauta valgant sveiką maistą ir sureguliuotas porcijas yra tikrai labai gera. Ypač tai pajaučiau pirmomis dienomis, kai pamačiau skirtumą tarp sveiko maisto ir nesveiko. Jautiesi daug energingesnis, neapsunkęs ir nebūna išsipūtęs pilvas, nes maistas lengvai virškinamas. Dabar jau apie 2 mėnesius stengiuosi auginti raumeninę masę, bet kol kas priaugau apie 1 kg. Su auginimu viskas šiek tiek sunkiau. Tikriausiai, prireiks nemažai laiko norint gerų rezultatų“, – šypsosi Saulius.

Paklaustas apie mitybą ir sportą, Saulius džiaugiasi didelėmis procijomis ir kad niekad nelieka alkanas. Be to, nors jis ir teigia esąs išrankus maistui, mitybos planas jam buvo sudarytas atsižvelgiant į visus jo pageidavimus. Nuo mitybos plano nenuklysti jam taip pat padeda „laimingoji diena“, kai jis gali valgyti ką nori ir kiek nori.

Saulius

Sportuoja Saulius 4 kartus per savaitę, pagal jam sudarytą treniruočių programą, skirtą treniruotis sporto salėje.

„Viskas labai patogu. Yra paaiškinimai, kaip taisyklingai viską daryti ir netgi vaizdo filmukai, kaip daromas kiekvienas pratimas“, – sako Saulius ir pažada pasidalinti savo patirtimi, kai pasieks dar geresnių rezultatų.