„Vakar buvo pirmoji mano darbo diena ELTA agentūroje. Ir paskutinė. Susipažinęs su situacija iš arti ir pasikalbėjęs su dauguma žurnalistų ir redaktorių, supratau, kad man reikėtų padaryti stebuklą tam, kad grąžinčiau ELTA buvusią žurnalistinę jėgą.

Tai nereiškia, kad ELTA neturi ateities. Tai tik reiškia, kad aš stebuklais netikiu. Būtų buvę visiems geriau, jei situaciją būčiau galėjęs įvertinti iš anksto, bet yra kaip yra. Blogai ne padaryti klaidą, o likti klaidoje. Guodžiuosi tuo, kad net ir labai talentingi chirurgai kartais prapjovę ligonio pilvą tik pasižiūri, kas ten yra, ir užsiuva“, - savo socialinio tinklo paskyroje rašė R. Valatka.

Naujienų agentūra apie R. Valatkos atėjimą vadovauti Eltos redakcijai pranešė pirmadienį.

Tuomet R. Valatka teigė, kad darbą pradeda „radęs vieningą supratimą su naująja agentūros savininke dėl principinių nuostatų, užtikrinant ne tik operatyviausių, bet ir patikimiausių naujienų sklaidą”.

Anot įmonės pranešimo, verslininkė Gitana Markovičienė šiuo metu tęsia sandorį dėl kontrolinio agentūros akcijų paketo įsigijimo iš leidėjo Vito Tomkaus.

39 metus žiniasklaidoje veikiantis R. Valatka dirbo naujienų portalų 15min.lt, lrytas.lt, žurnalo „Veidas" vyriausiuoju redaktoriumi.

Pastaruoju metu jis veda savaitines laidas „Info TV“ televizijoje ir „Žinių radijuje“, komentuoja aktualijas portale DELFI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (327)