Dainininkės reakciją į tokius žodžius bus galima išvysti naujoje LNK laidoje „Čia tai geras!”, rašoma LNK pranešime spaudai.

Laidos filmavimo metu O. Pikul-Jasaitienė vienai dienai priėmė projekto vedėjo Jono Nainio mestą iššūkį – dirbti paprastą darbą. Burtai lėmė, kad dainininkei teko tapti turgaus prekeive. Prieš pat darbo pradžią garsi moteris neslėpė jaudulio, mat prekyba reikalauja didelės atsakomybės: „Aš tikrai šiek tiek bijau. Čia ir skaičiavimo nemažai, nenoriu suklysti”.

Bet didžiausi iššūkiai dar tik laukė. Kai kurie turgaus klientai garsios moters nepažino, bet net tai neapsaugojo jos nuo įtarių žvilgsnių, juoko ir net kritikos.

Viena iš J. Nainio užduočių netikėtai turgaus prekeive tapusiai O. Pikul-Jasaitienei buvo prie klientų vartyti žurnalą, ant kurio viršelio yra ji pati. Absurdiška situacija turėjo išprovokuoti netikėtas praeivių reakcijas.

Tiesa, net keli dainininkės klientai žodžių į vatą nevyniojo. Garsiai moteriai paklausus, ar įžymybė ant žurnalo viršelio – panaši į ją, praeivė pareiškė, kad ne. „Čia pas tą Oksaną viskas pripūsta, jūs gražesnė!”, – sakė ji. Kiti, paklausti to paties, tikino, kad dainininkės ant žurnalo viršelio veidas keistas.

Galų gale atskleidus kortas praeiviams, daugelis jų negalėjo patikėti, kad juos ką tik aptarnavo ta pati žinoma moteris, kuri buvo ant žurnalo viršelio. „Negali būti. Negi Oksana irgi taip sukūdus?”, – nuostabos neslėpė klientė.

Kaip į tokią kritiką reagavo pati dainininkė išvysti galėsite jau antradienį 20.30 val. laidoje „Čia tai geras!” per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)