Pirmadienį išplatintas pranešimas skelbė: „Jų karališkosios didenybės, Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė su džiaugsmu praneša, kad Kembridžo kunigaikštienė laukiasi trečiojo vaiko.

Karalienė ir abiejų šeimų nariai yra sužavėti šios naujienos.

Kaip ir ankstesnių dviejų nėštumų metu, Kembridžo kunigaikštienę kankina Hyperemesis Gravidarum (rytinis pykinimas – DELFI past.). Jos karališkoji didenybė šiandien nedalyvaus suplanuotame renginyje Hornsey kelio Vaikų centre Londone. Kunigaikštienė prižiūrima Kensingtono rūmuose.“

DELFI primena, kad karališkoji pora jau augina du vaikus: princą George'ą ir princesę Charlottę.

Mažojo princo K. Middleton susilaukė 2013-ųjų liepos 22 dieną, o 2015 m. gegužės 2 dieną pasaulį išvydo princesė Charlotte. Ryte gimusios sesutės jau popiet atvyko pamatyti ir princas George'as, kurį tėtis nešė ant rankų. Vakare karališkoji šeima išvyko iš ligoninės.

Visai neseniai Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai išgyveno nerimą, kai Kembridžo kunigaikštienė Catherine buvo išvežta į Karaliaus Edvardo VII ligoninę Londono Merilebouno rajone. Jau tuomet kilo įtarimų, kad moteris laukiasi.

Prieš tai buvę du nėštumai K. Middleton nebuvo labai lengvi.

Per ankstesnius du nėštumus Kate kankindavo stiprus rytinis pykinimas. Daug karališkosios šeimos gerbėjų prisimins, kad jai buvo diagnozuotas hyperemesis gravidarum. 2012 metais, kai laukėsi pirmojo vaiko, ji dėl šios diagnozės gulėjo ligoninėje, o laukiantis Charlotte, ją gydė daktarai Kensingtono rūmuose.

Ši liga laikoma nėštumo komplikacija ir yra lydima stipraus pykinimo bei vėmimo – tai, savo ruožtu, gali sukelti organizmo dehidrataciją ir svorio kritimą.

Pildoma.

Nuotraukų albume - Williamo ir Kate gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)