Vaizdo klipe Taylor įgelia aktoriui Tomui Hiddlestonui ir didžėjui Calvinui Harrisui, priešei Katy Perry bei garsenybėms Kim Kardashian ir Kanye Westui.

Vaizdo klipe gausu paslėptų žinučių: užrašų ant antkapių, aplink sostą besiraitančių gyvačių ir panašiai. Visas jas netruko „perskaityti“ akylesni žiūrovai ir Taylor gerbėjai, kurie žino visus konfliktus ir istorijas, į kuriuos vis įsipainioja T. Swift.

Vis dėlto tai ne vienintelė daina, sukurta iš keršto. Portalas spinditty.com surinko garsiausias dainas, kuriose atlikėjai nepašykštėjo pykčio.

Amy LaVere „Killing Him“

Tai tikrai kraupi 2007 metais pasirodžiusi daina. Moters mylimasis negrįžta namo iki paryčių. Tuomet ji su juo pykstasi visą dieną, o vėliau jį nuduria peiliu. Dabar ji sėdi kalėjimo kameroje.

Ryškiausia dainos žodžių eilutė: „Nužudydama jį meilės neatsikračiau“.

Pink „So What“

Mylimojo išduoda Pink šioje 2008 metų keršto dainoje savo buvusiajam parodo, kad jai puikiai sekasi ir be jo, ir kad jai jo visi nereikia.

Geriausios eilutės: „Na ir kas? Aš vis dar roko žvaigždė. Judu kaip roko žvaigždė. Ir man tavęs nereikia. Ir žinai ką? Man dar smagiau. Ir kadangi jau nebesame kartu. Šį vakarą tau parodysiu.“

Justinas Timberlake‘as „Cry Me A River“

Kai kurie žmonės gali atleisti juos išdavusiems mylimiesiems, o kiti – ne. Greičiau pragaras užšals, negu šis vyrukas iš 2002 metų dainos pasigailės moters, kuri jį išdavė. Kalbama, kad šioje dainoje Justinas dainuoja apie Britney Spears.

Geriausios eilutės: „Tavo tiltai dega, dabar tavo eilė verkti. Priverk man upę“.

Lily Allen „Smile“

Šioje dainoje itin įpykusi poniutė juokiasi iš iširusių santykių. 2006 metų dainoje Lily dainuoja apie tai, kaip jos buvęs vaikinas gailisi dėl savo paklydimų ir nori ją susigrąžinti, tačiau tai jai tik kelia šypseną.

Griežčiausia eilutė: „Kai pamatau tave verkiantį, man tik norisi šypsotis“.

Beyonce „Irreplaceable“

Karalienė B šioje nepamirštamoje 2006 metų dainoje gerai įspiria ją apgavusiam vyrui į kiaušus. „Visi tavo daiktai dėžėje kairėje, kairėje“, – perspėja ji savo begėdį vyrą ir iškviečia taksi, kad jį išspirtų iš namų.

Labiausiai įgeliančios dainos eilutės: „Tokį kaip tu galiu susirasti per minutę. Tiesą pasakius, jis jau netrukus bus čia, mielasis“.

Iggy Azalea „Black Widow“

Šios 2014 metų dainos veikėja rimtai pasirūpina, kad ją apgavęs vyras pasigailėtų ją iš viso sutikęs. Jų santykiai labai subjuro. Tikrai subjuro. Ir ji dainuoja: „Mylėsiu tave tol, kol manęs nekęsi. Parodysiu, kas yra tikrai beprotiška“.

Pagiežingiausia eilutė: „Nes tai yra mirtingas susižavėjimas“.

Reba McEntire „Take it Back“

Moteris šioje 1992 metų dainoje per daug naktų laukė savo neištikimo vyro, kuris lakstė paskui sijonus, ir jai tai atsibodo. Kaip bet kuri savigarbos turinti moteris, ji išmeta visus jo daiktus lauk ant priešais namus esančios pievelės.

„Tavo žaidimų dienos baigos“, – dainuoja įskaudinta moteris.

Johnny Cashas „A Boy Named Sue“

Šioje klasikinėje 1969 metų dainoje pasakojama apie trimetį berniuką, kurį paliko tėvas. Vienintelis tėvo palikimas – berniukui duotas mergaitiškas vardas „Sue“, dėl kurio iš vaiko visi tyčiojasi. Ir jis pažada surasti vyrą, kuris suteikė jam šį vardą.

Kerštingiausios eilutės: „Klajosiu iš miesto į miestą, kad nuslėpčiau savo gėdą. Tačiau daviau pažadą Mėnuliui ir žvaigždėms, kad surasiu ir nužudysiu vyrą, kuris davę man šį bjaurų vardą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)