„Mes tikrai daug išmokome ir parašėme bendraudami su Blake. Tuo metu ji bendravo ir susitikinėjo su Leonardo. Ji turėjo tokią lėlę, kurią ji fotografuodavo ir siųsdavo nuotraukas vaikinui. Tai buvo dar prieš „Instagram“ tampant itin populiariu tinklu.

Rašant scenarijų įkvėpė ne viena istorija, kurią pasakojo Blake. Ji fiksavo savo gyvenimą ir santykius nuotraukose dar gerokai iki tai pradėjo daryti visi aplink“, – pasakojo kūrėjai.

Tiesa, dar 2011 spalį, po penkių mėnesių susitikinėjimo, B. Lively ir L. DiCaprio išsiskyrė. Tuomet Lively susitikinėjo su savo kolega iš serialo Pennu Badgley. Tačiau žinoma pora iki pat paskutinės minutės slėpė savo santykius ir filmavimo aikštelėje jausmų atvirai nerodė. Niekas iš kolegų nesužinojo ir apie jų skyrybas.

Tačiau kalbos apie puikius Blake ir Leonardo santykius netyla net ir aktorei ištekėjus. Ji pati dar neseniai išdavė, kad net ir ištekėjusi už Holivudo gražuoliuko Ryano Reynoldso nenustojo bendrauti su L. DiCaprio.

„Mūsų santykiai draugiški, tačiau visuomet žinau, kad galiu į Leo kreiptis patarimo ar pagalbos. Nors santykiai neilgai trukus ir netrūko, draugystė vis tiek liko. Svarbu ir tai, kad abu esame aktoriai, kolegos.

Galbūt kam nors tai atrodo keista, bet ne su visais buvusiais vaikinais, kai paaiškėja, kad netinkate vienas kitam, reikia visiškai nutraukti ryšius. Mes puikūs draugai“, – žurnalistams pasakojo aktorė.

Kai pora susitikinėjo, juos ne kartą buvo pastebėję paparacai, tačiau renginiuose kartu rodytis jie vengė. Ir nors kalbėta, kad apie garsenybių santykius kalba visas Holivudas, patys aktoriai apie savo artimą ryšį nedaugžodžiavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)