11 žurnalistikos studentų iš visos Lietuvos kartu su DELFI kolektyvu nusprendė parodyti savo gimtuosius miestus netikėtu kampu – kuris gi iš jų europietiškiausias, o kuriam dar reikėtų pasitempti? Tačiau vos kibus į darbus jaunųjų žurnalistų laukė netikėtumas: pristatyti savo gimtinę jie turi ne tik žiūrovams, bet ir miesto svečiams, kurie regi ne akimis, o širdimi.

Viešnagės Klaipėdoje metu jaunimo iniciatyva „Nematyta...“ apsilankė Smiltynėje įsikūrusiame delfinariume. Čia trys būsimos žurnalistės bei jų neregintys svečiai Andžėjus ir Vaida sužinojo nemažai intriguojančių faktų apie protingiausius jūsų gyvūnus. Ar delfinai prausiasi? Kur yra delfino nosis? Kodėl šie gyvūnai miega pramerkę vieną akį? Ir kaip jie varžosi dėl lankytojų dėmesio?

Gavę atsakymus į visus klausimus projekto svečiai iš sostinės turėjo unikalią progą patirti itin artimą kontaktą su šiais draugiškais jūrų žinduoliais. Nuo neslepiamos baimės iki džiaugsmo euforijos – kvapą gniaužianti emocinė kelionė tik per DELFI TV!

O dar daugiau nematytų ir netikėtų atradimų iš uostamiesčio jau visai netrukus kitose videociklo „Nematyta Klaipėda“ dalyse.