Marijampolės ekipai du įvarčius pelnė Karolis Laukžemis (5 ir 82 min.), po vieną – Valdemaras Borovskis (17) ir Jeremy Manzorro (85).

„Trakų“ komandoje pasižymėjo Arūnas Klimavičius (63).

Per teisėjo pridėtą laiką (90+2 min.) iš aikštės buvo pašalintas antrą geltoną kortelę prieš save išvydęs „Trakų“ žaidėjas Vaidotas Šilėnas.

Kitame ketvirtfinalyje Kauno „Stumbras“ išvykoje po pratęsimo 5:3 (0:2) nugalėjo „Jonavos“ ekipą.

Po Tado Eliošiaus (4 min.) ir Maksimo Marusičiaus (39 min.) įvarčių „Jonava“ pirmavo 2:0. Toks rezultatas išsilaikė iki 88 minutės, kuomet Jarenas Jaisenas sušvelnino rezultatą sušvelnino, o Lucasas Villela antrą teisėjo pridėto laiko minutę sugebėjo išplėšti pratęsimą.

Jo pradžioje iš aikštės buvo pašalintas „Jonavos“ žaidėjas Kirilas Siličius, o 102-ąją min. „Stumbrą“ į priekį išvedė Rhatete Segkota.

Tas pats T. Eliošius 109-ąją min. sugebėjo vėl sugrąžinti pusiausvyrą, bet likusį pratęsimo laiką aikštėje dominavo kiekybinę persvarą turėję „Stumbro“ futbolininkai. Dar du L. Vilelos įvarčiai (113 ir 118 min.) lėmė „Stumbrui“ kelialapį į pusfinalį.

Paskutiniame dienos ketvirtfinalyje savo jėgas išbandė dvi I lygos komandos. Vilniaus „Vytis“ išvykoje 1:0 (1:0) įveikė „Panevėžio“ komandą ir žengė į pusfinalį. Pergalingą įvartį 41-ą min. pelnė Arminas Vaskela.

Šeštadienį kelialapį į pusfinalį iškovojo ir taurės savininkas Vilniaus „Žalgris“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)