Buvusio „Misterio Kalifornija“ žmona Sara Piana patvirtino, kad vyras taip ir nepabudo iš dirbtinės komos. R. Piana daugeliui pasaulyje buvo pavyzdys, tačiau vertinamas gana prieštaringai.

Ekstremalus kultūristas nuolat atviravo, kad nuo 18 metų vartoja anabolinius steroidus ir pabrėždavo, kad kultūrizme be šio dopingo pasiekti kažką neįmanoma. „Tu tiesiog neturi kito pasirinkimo“, – viename vaizdo įraše 2016 metais teigė jis.

R. Piana turėjo savo papildų liniją ir mėgavosi populiarumu socialiniuose tinkluose – vien „Instagram“ sekėjų turėjo per 1,2 milijono.

Neaišku, ar anaboliniai steroidai suvaidino lemiamą vaidmenį vyro gyvenimo istorijoje, tačiau gelbėtojai R. Pianos bute rado 20 butelių steroidų, baltų miltelių ir kreditinę kortelę ant stalo.

Spėjama, kad dėl mirties gali būti kaltas nesėkmingas kultūristo kritimas – žmona kirpo jam plaukus, kai jis staiga neteko sąmonės ir krisdamas trenkėsi galva į grindis. Teigiama, kad ji mėgino jį „sugauti“, tačiau tai pasirodė neįmanoma, turint galvoje vyro kūno sudėjimą.

Dar šios savaitės viduryje mirė kitas žinomas kultūristas Dallasas McCarveris. 26 metų sportininkas, anot jo draugės, užspringo maistu.

Killin it in Cancun with the beautiful @c_no5 Train Hard- Work Hard and Play Hard! #livinthedream

A post shared by Rich Piana (@1dayumay) on Jun 22, 2017 at 4:25pm PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)