Trečiadienio vakarą „Šiaulių“ arenoje Lietuvos krepšininkai be didesnio vargo 84:62 sutriuškino islandus, tačiau lengvą pergalę apkartino L. Lekavičiaus trauma.

Antro kėlinio pradžioje krepšininkas, gindamasis nuo varžovo atakos, užmynė ant Artūro Gudaičio kojos ir nikstelėjo čiurną bei iškart pasiprašė keitimo.

180 cm ūgio šilališkio koją apžiūrėjęs rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas nieko nelaukdamas nuvežė Luką į ligoninę, kur buvo atlikti išsamūs tyrimai ir diagnozuotas dešinės kojos antro padikaulio lūžis.

Visgi ketvirtadienio rytą gautus duomenis įvertinę V. Trumpickas ir Rimtautas Gudas leido Atėnų „Panathinaikos“ naujokui šiek tiek lengviau atsikvėpti – operacijos neprireiks. Prognozuojama, kad gydymas ir reabilitacijos procesas truks 6-8 savaites.

Dainius Adomaitis dar antradienį priėmė sprendimą dėl galutinio dvyliktuko, „atkabindamas“ Adą Juškevičių ir Evaldą Kairį. Visgi susiklosčius nenumatytoms aplinkybėms, Adas vėl buvo iškviestas atgal į komandą ir šį vakarą jau dalyvaus komandos treniruotėje.

Prieš išvyką į Europos čempionatą lietuviams liko vienerios draugiškos rungtynės – penktadienį mūsiškiai Vilniuje išbandys jėgas prieš titulą ginsiančius ispanus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)