14
Kitas

Skaityti toliau

AVINAS (kovo 21 d. – balandžio 20 d.)

Daugiausia tikėtina: jeigu dega geltonas šviesoforo signalas, paspaus greičio pedalą, pažiūrės į galinio vaizdo veidrodėlį ir sumurmės „mulkiai“ tiems, kurie liko stovėti užsidegus raudonai šviesai. Trykštantys entuziazmu ir kategoriški, po Avino ženklu gimę vairuotojai yra tarsi kamuoliniai žaibai. Tai kelių pionieriai, kurie eismo kamščiuose atranda „naujus apvažiavimus“ (kodėl gi juo negalėtų tapti priešpriešines eismo juostas skirianti žolės atkarpa?).

Mažiausiai tikėtina: kad sėdės ramiai piko valandomis be šnypščiančio „Važiuooooook!“ ir nespaus vairo tol, kol pabals krumpliai.

Prioritetinė transporto priemonė: keturi varomi ratai (maža kada iškils būtinybė važiuoti bekele) ir viskas, kuo galima aplenkti greitkelio vertu greičiu.

JAUTIS (balandžio 21 d. – gegužės 21 d.)

Daugiausia tikėtina: važiavimas atvirais langais ir dainavimas. Šie gamtos mylėtojai moka mėgautis gerais dalykais, tad sukandę dantis įveiks eismo spūstis vien tam, kad pasiektų kitame miesto gale esančią specializuotą sūrio parduotuvę dėl savo pamėgtos memoletės.

Mažiausiai tikėtina: kad leis pasibaigti automobilio draudimui. Jie iš tų, kurie rečiausiai vėluoja susimokėti mokesčius. Tai praktiški, kruopščiai pinigus leidžiantys vairuotojai, kuriems pakanka kantrybės ieškoti, kurioje degalinėje pigiausias kuras.

Prioritetinė transporto priemonė: bet kas, kur pakanka vietos kojoms ištiesti, yra patogios sėdynės ir gera pakaba.

DVYNIAI (gegužės 22 d. – birželio 21 d.)

Daugiausia tikėtina: važiuos, kalbės telefonu ir dar atliks kelis darbus vienu metu (todėl Dvyniams labai neparankus draudimas vairuojant kalbėti mobiliuoju telefonu). Po šiuo ženklu gimusieji yra puikūs pakeleiviai, nes jų pokalbiai niekada nebūna nuobodūs.

Mažiausiai tikėtina: kad kalbėdami bus prisėdę ant rankų. Dvyniai kalba daug ir entuziastingai, gestikuliuodami rankomis tarsi maži vaikai.

Prioritetinė transporto priemonė: kompaktiški ir smarkūs automobiliai.

14
Kitas

Skaityti toliau