Italijos čempionų titulą ginantis „Juventus“ klubas pirmame ture namuose 3:0 (2:0) nugalėjo „Cagliari“ futbolininkus.

12 min. įvartį pelnė Mario Mandžukičius, o baigiantis kėliniui 46 min. persvarą padvigubino Paulo Dybala. 66 min. varžovų triuškinimą užbaigė Gonzalo Higuainas.

Savo ruožtu vicečempionė „Napoli“ ekipa išvykoje 3:1 (2:0) nugalėjo „Verona“ komandą. 82 min. iš aikštės buvo pašalintas Neapolio ekipos gynėjas Elseidas Hysajus.

32 min. „Verona“ gynėjas Samuelis Souprayenas įsimušė įvartį į savo vartus, 39 min. svečių persvarą padvigubino Arkadiuszas Milikas. Trečią įvartį svečiams 62 min. įmušė Faouzi Ghoulamas.

Paguodos įvartį šeimininkams nuo 11 metrų žymos 83 min. įmušė Giampaolo Piazzini.

Tuo metu vieni Ispanijos čempionato favoritų Madrido „Atletico“ futbolininkai lygiosiomis 2:2 (0:2) sužaidė su „Girona“ ekipa, nors nuo 67 min. žaidė be iš aikštės pašalinto Antoine'o Griezmanno.

22 ir 25 min. Christianas Stuani įmušė įvarčius katalonams, tačiau Angelis Correa atsilikimą sušvelnino 78 min., o 85 min. po Koke perdavimo standartinę situaciją įvarčiu galva užbaigė Jose Maria Gimenezas.

Kiti rezultatai Ispanijoje

Vigo „Celta“ 2 – 3 San Sebastiano „Real Sociedad“

„Sevilla“ – „Espanyol“ mačas baigėsi po vidurnakčio

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją