Nepaisant to, kad mintis apie neišvengiamą senatvę ir barzdon įsimetančią žilę daugeliui stipriosios lyties atstovų entuziazmo nekelia, 35-erių metų vyrukas nutarė asmeniniu pavyzdžiu įrodyti, kad bėgant metams ištinkantys pokyčiai anaiptol nėra bauginantys ir gali atrodyti net patraukliai.

Varšuvoje gyvenantis Pawelas Ladziakas tikrai be didelių investicijų pasiekė, kad atrodytų gerokai vyresnis nei yra iš tikrųjų: jis tiesiog visiškai nusibalino plaukus ir skrupulingai prižiūrimą barzdą, rašo „Daily Mail".

Asmeniniu treneriu sporto klube dirbantis vyras tikrai nesuka sau galvos, jei kartais yra palaikomas pensininku. Juk pasisendino tyčia – vien siekdamas pelnyti dar didesnį ištikimų savo „Instagram" paskyros sekėjų prielankumą. Jis, be abejo, numanė, kad šitoks poelgis garantuos išskirtinumą iš begalės interneto erdvėje žybsinčių žvaigždučių.

I think we made a mistake 😂😂 . . .

Публикация от Pawel Ladziak - Polish Viking® (@pavel_ladziak) Июл 17 2017 в 9:53 PDT

P. Ladziako paskyrą aptinkantiems internautams neretai kyla natūralus klausimas, koks tikrasis iš skelbiamų nuotraukų žvelgiančio įspūdingo kūno savininko amžius. Ne retas palaiko jį šešiasdešimtmečiu, o kai kurie duoda ir dar daugiau metų!

Left or Right 😎

Публикация от Pawel Ladziak - Polish Viking® (@pavel_ladziak) Июн 20 2017 в 8:18 PDT

Modeliu kartais dirbantis vyras intensyviai treniruojasi nuo 16 metų. Savo nuotraukas socialiniuose tinkluose jis skelbdavo ir anksčiau, bet, kaip pats pripažįsta, minias gerbėjų pavyko patraukti tik tada, kai prisiėmė žilagalvio senolio amplua.

Šiuo metu P. Ladziako paskyrą stebi daugiau nei 335 tūkst. „Instagram" naudotojų, neabejotinai susižavėjusių reguliariai skelbiamomis nuotraukos, kuriose pasisendinęs vyras pozuoja nuoga krūtine ir drąsiai demonstruoja įspūdingus raumenis.

I can't do it alone but together 👌 @magda_m_108 💪🔝

Публикация от Pawel Ladziak - Polish Viking® (@pavel_ladziak) Июн 2 2017 в 9:37 PDT

P. Ladziako atvaizdai kartais lyginami su 49-erių metų verslininko iš Italijos Gianluca Vacchi nuotraukomis. Pastarasis taip pat nevengia internete pasipuikuoti tvirtu ir įdegusiu kūnu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)