Randas matosi paskutinėje jos fotosesijoje ir jos nebaigtame filme „Something’s Got To Give“, rašo hellogiggles.com.

Randai pasakoja istorijas, tad žmonėms dažnai smalsu, kaip jie atsirado. O kadangi tai – garsioji M. Monroe, žmonėms dvigubai įdomu. Tiesa, randas ant aktorės pilvo atsirado kuo įprasčiausiu būdu – jai išoperavo tulžies pūslę.

M. Monroe randas nėra nauja informacija, neseniai apie tai rašė „Marie Claire“ ir nemažai kitų leidinių. Fotografas Bertas Sternas, kuris paskutinis profesionaliai fotografavo ją prieš mirtį 1962 m., pastebėjo randą ant pilvo. Be to, nuotraukos išskirtinės dar ir tuo, kad M. Monroe pozavo be drabužių, ko nebuvo dariusi nuo 1949 m.

„Tada jis pažvelgė į nuotraukas ir nustebo. M. Monroe turėjo randą. Prieš pusantro mėnesio jai buvo išoperuota tulžies pūslė“, – rašomas straipsnyje apie B. Sterno reakciją, pamačius randą.

Randas matosi ir kai kuriuose paskutinio filmo su M. Monroe „Something’s Got To Give“ kadruose. Aktorę pradėjus filmuotis atleido, filmas liko nebaigtas, juosta galiausiai sunaikinta, bet išliko nuotraukų. Štai vienoje nuotraukoje iš filmo randas retušuotas, kad jo nesimatytų, bet kitose nuotraukose jis aiškiai matosi.

Nors M. Monroe dėl savo grožio ir žavesio išliks istorijoje beveik mistinė būtybė, randas ant pilvo ir mirtis nuo vaistų perdozavimo primena, kad ji buvo žmogus – jautri, pažeidžiama, kaip ir mes visi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)