Būtent tai mes planavome padaryti jau kelerius metus iš eilės, tačiau vis atidėliodavome šia kelionę. Ją pavyko įgyvendinti šiemet ir mes su žmona likome maloniai nustebę.

Keliavome nuosavu automobiliu, todėl kelionė neprailgo, pirmą dieną kelyje užtrukome apie 10 valandų – išvykome 5 ryto iš Kauno ir apie 14 valandą Lenkijos laiku jau buvome Zakopanėje.

Kitos dienos ryte nusipirkome žemėlapį ir patraukėme į kalnus. Pirmą dieną kalnuose praleidome virš 10 valandų, nuėjome apie 20 km atstumą ir pakilome į 2 km virš jūros lygio aukštį.

Savaitė pramogų Lenkijos kalnuose dviese mums atsiėjo apie 450 eurų (kartu su kelione). Visiems mėgstantiems aktyvų poilsį rekomenduoju aplankyti šį nuostabų mūsų kaimynų kurortą, o jei atostogas šiemet jau suplanavote ar jau leidžiate kitur, siūlau peržiūrėti mūsų įspūdžius vaizdo klipe.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Gerbiami DELFI skaitytojai, gal ir jūs šią vasarą aplankėte vietas, kurios jus nustebino ir įkvėpė pasidalinti įspūdžiais su kitais? Rašykite el. p. piliečiai@delfi.lt su prierašu „Mano atostogos“.