Vokietijoje „Hoffenheim“ ekipa namuose priėmė Anglijos „Premier“ lygoje praėjusiame sezone 4-tą vietą užėmusį „Liverpool“ klubą.

12 min. Andrej Kramaričius galėjo „Hoffenheim“ išvesti į priekį, tačiau labai nevykusiai smūgiavo nuo 11 m žymos, vartininkas Simonas Mignoletas lengvai atmušė kamuolį.

„Liverpool“ antrojo kėlinio antroje pusėje galėjo jaustis ypač komfortabiliai: po 18-mečio Trento Alexander-Arnoldo (35 min.) įvarčio pirmavo 1:0, o nuo 74 min. turėjo dviejų įvarčių persvarą, nes į savo vartus kamuolį nukreipė Haavardas Nordtveitas (2:0).

Tačiau vokiečių viltis gaivino po keitimo aikštėje pasirodžiusio Marko Utho įvartis (87 min.) – 1:2.

Nikosijos APOEL namuose priėmė Prahos „Slavia“. Ypač ankstyvi du įvarčiai leis į Čekiją keliauti turint apčiuopiamą pranašumą. Aikštės šeimininkų gretose pasižymėjo Igoris de Camargo (2 min.) ir Efstathios Aloneftis (10 min.).

Lisabonos „Sporting“ savo aikštėje be įvarčių išsiskyrė su FCSB ekipa (Rumunija).

Šveicarijoje atrodė, kad mačas taip pat baigsis be įvarčių, tačiau per teisėjo pridėtą laiką Maskvos CSKA sulaukė tikros dovanėlės.

„Young Boys“ gynėjas Kasimas Nuhu kamuolį nepavojingoje situacijoje apmaudžiai galva permetė per išbėgusį vartininką ir nukreipė į savo vartus. Taip Maskvos CSKA aikštę paliko iškovojusi svarbią pergalę išvykoje.

Anksčiausiai mačas baigėsi Azerbaidžane, kur Agdamo FK „Qarabag“1:0 (1:0) palaužė svečius iš FC „Koebenhavn“ (Danija) ekipą.

Pergalę lėmė 25 min. pelnytas Mahiro Madatovo įvartis. Tad FC „Koebenhavn“ Azerbaidžaną paliko su mintimis apie revanšą Danijoje.

Atsakomosios dvikovos vyks rugpjūčio 23 d.

Visi rezultatai

Agdamo FK „Qarabag“ 1 - 0 FC „Koebenhavn“

25 min. [1:0] Mahiras Madatovas

Nikosijos APOEL (Kipras) 2 – 0 Prahos „Slavia“ (Čekija)

2 min. [1:0] Igor de Camargo

10 min. [2:0] Efstathios Aloneftis

„Hoffenheim“ (Vokietija) 1 – 2 „Liverpool“ (Anglija)

35 min. [0:1] Trent Alexander-Arnold

74 min. [0:2] Haavard Nordtveit

87 min. [1:2] Markas Uthas

Lisabonos „Sporting CP“ (Portugalija) 0 – 0 Bukarešto „Steaua“ (Rumunija)

„Young Boys“ (Šveicarija) 0 – 1 Maskvos CSKA (Rusija)

90 min. [0:1] Kasimas Nuhu (į savo vartus)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją