Šuns įkandimo žymės nuotrauka pasidalijusi L. Anušauskienė teigė, kad įprastai tokiais vaizdais nesidalytų, nes pati yra šunų mylėtoja ir gynėja, tačiau šįkart moteris ragina šunų savininkus pagalvoti apie antsnukius.

„Visuomet buvo ir bus šunų, kurių agresyvumas „išlįs“ konkrečioje situacijoje. Mano atveju, tai mes jau buvome pasitraukę nuo tako į šoną, kad mūsų neužkliudytų, bet vis tiek neišvengėme... Bandė pulti mano šunį, bet kliuvo man“, – pasakojo L. Anušauskienė.

Iškart po įvykio moteris nuvyko į Santariškių klinikas, kur jai buvo suteikta skubi pagalba: „Skaudėjo baisiai... Suleido vaistų nuo stabligės ir pasiutligės.“

DELFI kalbinta L. Anušauskienė teigė, kad ne savo šunį vedžiojusios merginos tiesiog nepagalvojo, kad jis taip staigiai gali pulti. „Viskas įvyko labai greitai. Merginos pačios išsigando, davė savo kontaktus“, – sakė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (486)