Porelė taip atvirai nepaiso visuomenės nuomonės ir yra pasinėrusi į hedonizmą, kad net Chloe‘ės tėvui serui Philipui Greenui gėda.

Jau atrodytų, Greenų šeimos pavardės nebeįmanoma labiau suteršti, bet čia pasirodo Chloe – jauna moteris, turinti talentą vulgarumui.

26 m. merginai prieinami didžiuliai turtai ir neišmatuojamos galimybės. Bet užuot nuveikusi ką naudingo ar gero, ji skrenda atostogų su buvusiu nusikaltėliu, o galvoje tik viena mintis – kokią kitč vietą atostogoms pasirinkti.

Kalbama, kad Ph. Greenas nepritaria mylimos dukters romanui su tatuiruotu, skustagalviu buvusiu nusikalstamos gaujos nariu, kuris yra kelis kartus sėdėjęs kalėjime už smurtavimą ir vagystes.

Prieš dvejus metus J. Meeksas tapo interneto sensacija, kai policija internete paviešino jo sulaikymo nuotraukas.

Išėjęs iš kalėjimo jis pasisamdė agentą ir pradėjo modelio karjerą.

P. Greenas informavo draugus, kad jo dukters draugystė su vyru, kuris vadinamas seksualiu nusikaltėliu, tėra atostogų romanas. Turbūt maža paguoda tai, kad Chloe atostogauja mažų mažiausiai ketverius pastaruosius metus.

Visą tą laiką ji tik dalyvauja vakarėliuose, eina pietų, užsisakinėja dizainerių drabužius ir panašiai.

Ji – ne pirma turtinga, išlepinta mergina, užpildanti gyvenimą brangiais blizgučiais ir netinkamais vyrais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)