30-ies sekundžių trukmės vaizdo įraše matyti, kaip tai įvyko ringe.

Amerikietis P. Malignaggi dėl tokios nepagarbos įsižeidė ir paliko C. McGregoro treniruočių stovyklą. Jis teigė, kad tai nebuvo nokdaunas, o tiesiog stūmimas.

Buvęs pasaulio bokso čempionas ir rekordininkas Floydas Mayweatheris ir UFC superžvaigždė C. McGregoras į „T-Mobile“ arenos ringą Las Vegase žengs rugpjūčio 26-ą dieną, o savo akimis šią dvikovą galės stebėti 20 tūkst. žiūrovų. Tai svorio kategorija iki 69 kg.

40-metis amerikietis F. Mayweatheris dėl šios akistatos grįžo iš „pensijos“, o 29-erių metų airis C. McGregoras dar nėra dalyvavęs nė vienoje bokso kovoje.

Kalbama, kad abu kovotojai už akistatą Las Vegase turėtų uždirbti po 100 mln. dolerių (kitų šaltinių teigimu – airis gaus 75 mln., o amerikietis – 100).

F. Mayweatheris yra turėjęs 49 kovas profesionalų ringe ir jas visas laimėjo (26 jų – nokautais). C. McGregoras turėjo 24 kovas MMA ringe. Jis iškovojo 21 pergalę (18 jų – nokautais) ir patyrė 3 pralaimėjimus.

36-erių metų P. Malignaggi buvęs 63,5 kg ir 66,7 kg svorių kategorijų pasaulio čempionas. Jis yra iškovojęs 36 pergales (7 jų – nokautais) ir patyręs 8 pralaimėjimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)