Pramogų ieškantiems lietuviams tai – rojus žemėje, ir tam yra nemažai argumentų. Puikios būklės apartamentus viešbutyje čia galima išsinuomoti ir už kelis eurus, tiek pat kainuoja pica restorane, stebėtinai pigus ir alkoholis.

DELFI Kelionių ambasadorius Orijus Gasanovas pasakojo, kad lėktuve į Odesą sutiko daug čia linksmintis skrendančių lietuvių, daugelis jų – vyrukai. Į Odesą populiaru skristi švęsti mergvakarių ir bernvakarių, pramogos čia tikrai nebrangios. Vyrų kompanija (15 žmonių) iš Lietuvos teigė, kad už skrydį ir nakvynes viešbutyje jie visi kartu sumokėjo vos 1000 eurų. Vienam žmogui mažiau nė 70 eurų!

Sekso turizmas čia veši gana smarkiai, o merginos nesibrangina – pinigų neprašo – džiaugiasi nupirktu gėrimu ar kokiu niekučiu.

Tiesioginėje transliacijoje Orijus vaikščiojo pagrindinėmis turistinėmis Odesos gatvėmis, kuriose kainos daug aukštesnės, bet ir čia jos lietuvių negąsdina – dienos pietų kompleksas kainuoja 1,50 euro, tiek pat kainuoja ir dešrainis su kolos buteliuku. Kavos puodelio kaina vos 40-50 euro centų, o šiuo metų laiku derančių persikų ir melionų kilogramo kaina – 10 euro centų!

Šiuo metu Odesoje viešintis Orijus DELFI Kelionės skaitytojams pažadėjo dar daugiau pikantiškų ir įdomių straipsnių tiesiai iš Ukrainos perlu vadinamo miesto, o dabar iš arčiau apžiūrėkite Odesos gatves, paplūdimį vaizdo reportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)