Alai Pugačiovai 68 metai, tačiau ji atrodo gerokai jaunesnė. Figūra, kojos, oda – atrodo, kad dainininkė kruopščiai rūpinasi savo įvaizdžiu.

Pirma, į ją nuolat nukreipti visų žvilgsniai ir kamerų objektyvai, tad nevalia nieko nuvilti. Antra, artistė prisipažįsta: „Numečiau svorio ir prisižiūriu dėl vaikų. Nes noriu, kad jie matytų jaunai atrodančią mamą, o ne senelę.“ Na, ir trečioji priežastis – sutuoktinis Maksimas Galkinas, kuris jaunesnis už ją net 27 metais. Ir tai suprantama. Primadonai labai norisi atitikti savo vyrą.

Turi dainininkė ir vieną paslaptį, kuria naudojasi. Pasirodo, seksualinį sutuoktinio potraukį ji kursto ne tik gundančia išvaizda, bet ir galingais afrodiziakais. Tai ypatingos medžiagos, stimuliuojančios ir stiprinančios geismą ir lytinį aktyvumą.

Prie pačių stipriausių priskiriamos apyrankės iš rožinio kvarco, atsiradusios ant primadonos rankų. Juvelyrai šį akmenį laiko magišku ir tvirtina, kad jis pritraukia į namus meilę.

„Rožinis kvarcas dabar labai populiarus. Tai meilės akmuo. Papuošalus su juo dažniausiai užsako santuokoje gyvenančios poros. Manoma, kad šitas akmuo apsaugo namuose laimę, žadina jausmus. Jis priskiriamas prie galingų afrodiziakų. O netekėjusioms merginoms rožinis kvarzas padeda sėkmingai ištekėti“, – teigia autorinių papuošalų ir akmenų dizainerė Irina Guseva.

Interviu kanalui NTV pati A. Pugačiova papasakojo, kad savu laiku įsimylėjo M. Galkiną dėl jo temperamento ir vyriškos jėgos, o potraukis jam kilo jau per pirmąjį judviejų susitikimą. Ir jau tada dainininkė leido suprasti, ką M. Galkinas gali lovoje…

„Aš jaučiau ir supratau, kad jis puikus meilužis, o man kaip tik to ir reikėjo, nes buvau nusivylusi. Ir apie ką daugiau galėjau galvoti? Žinoma, apie nieką. Mes juk suaugę žmonės! Atsirado siaubingai stiprus seksualinis potraukis. Net pati to iš savęs nesitikėjau.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)