Naujoji jos laida „Beatos virtuvė“ lankys visą Lietuvą ir kvies kartu ieškoti maisto herojų – žmonių, kurių dėka valgome skanesnį, įvairesnį ir sveikesnį maistą.

„Matau, kaip mūsų įpročiai keičiasi – vis dar esame ištikimi cepelinų gerbėjai, bet tuo pačiu vis dažniau į savo virtuvę įsileidžiame kanapių aliejų, šilauoges ar putino uogas, į kepinius bandome dėti mažiau cukraus ar kepti juos su viso grūdo miltais. Mano manymu, esame labai pažangūs maisto srityje, tad kodėl tuo nepasidžiaugus ir nepasididžiavus?!“, – šypsosi Beata.

Laidos kūrėjai įsitikinę, kad „Beatos virtuvė“ bus daugiau negu vien laida: atsižvelgiant į Beatos išleistas kulinarines knygas, jos, kaip aktyvios socialinių tinklų veikėjos, įdirbį, ši laida diktuos ir gyvenimo būdo stilių, tendencijas.

Joje naudingų idėjų suras kiekvienas: ir norintys išmokti kepti tortus, ir norintys lieknėti, ir šeimos, nebežinančios, kaip atnaujinti pabodusį kasdienį meniu. Taip pat netruks kelionių po Lietuvą ir susitikimų su žmonėmis, kurie patikėję, jog svajonė gali tapti realybe, ėmė ir pradėjo auginti kanapes, sraiges, šaltalankius, ekologiškas daržoves ar šitaki grybus.

Rubrikoje „Lengvai ir sveikai“ išgirsime sėkmės istorijų žmonių, kurie sugebėjo pakeisti savo mitybos įpročius ir dabar džiaugiasi lengvesniu gyvenimu. „Šios rubrikos tikslas – įtikinti Lietuvos žmones, kad jei jau sugalvojai kontroliuoti savo svorį, nebūtina jaustis nuolat alkanam. Pirmiausiai reikia keisti įprastus produktus, mitybos ir judėjimo įpročius, o ne tikėti badavimais ir stebuklingomis dietomis. Laikas stengtis būti ne kūdesniems, o lengvesniems ir energingesniems“, – įsitikinusi Beata.

Į Beatos virtuvę užsuks ir žinomi Lietuvos žmonės – kur gi daugiau, jei ne virtuvėje, vyksta įdomiausi pašnekesiai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)