„Mums jau reikėjo atsipūsti, kad vėl su nauja jėga grįžtume pasirodyti gerbėjams. Tiesa, dėl išvykos į Italiją teko atsisakyti trijų koncertų, bet pailsėti mums tikrai reikėjo“, - pasakojo grupės „Vyšnios“ narės.
Kadangi merginos dažniausiai koncertuoja savaitgaliais, todėl nusprendė, kad Italijoje idealu bus praleisti darbo dienas. „Viešėjome Romos regione nuo pirmadienio iki penktadienio“, - sakė Agnė.

„Nusprendėme gyventi atokiau nuo Romos centro, prie jūros. Norėjome ramaus poilsio, turėti galimybę pasideginti ir gerai pasimaudyti. Savo planą įvykdėme su kaupu. Grįžome pailsėjusios ir įdegusios“, - džiaugėsi Aistė.

Tiesa, vieną dieną merginos nusprendė praleisti ir Italijojs sostinėje Romoje. „Aplankėme visas šio miesto įžymybes, lankytinus objektus. Žinoma, atvykome ir į Vatikaną, pamojavome Popiežiui ir grįžome atgal į pajūrio zoną“, - šyptelėjo Sandra.

Beje, pastaroji Romoje atšventė ir savo 27-ąjį gimtadienį. Dainininkės gerai leido laiką savo viešbutyje, prie baseino, kol netikėtai S. Navickaitė sulaukė kitų dviejų narių akibrokšto.

„Aš pozavau gimtadieninėms nuotraukoms prie baseino. Buvau pasipuošusi gražia suknele. O tada... Tada mane kitos narės įstūmė į baseiną. Kadangi drabužiai sušlapo, teko juos nusiimti ir baigti fotosesija jau be jų. Buvo linksma. Ant kolegių nesupykau, nes buvo labai karšta. Kaip tik visos prisijuokėme iš šio akibrokšto“, - prisiminusi nusišypsojo pašnekovė.

Vaizdelį, kuriame įamžinta Sandra be drabužių, galite pamatyti merginų feisbuko paskyroje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)